Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az egyik osztálytársam cigány, de nagyon rendes meg minden és teccem neki és ő is nekem, de a szüleim azt mndták ha összejövök cigánnyal kidobnak otthonról?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 14:30
11/27 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek... Nem szabad egy esetleges szakítás esetén nem tudod mi lehet a vége. Rád küldik a famíliát aztán pisloghatsz mint hal a zacskóba
12/27 anonim válasza:
Ez nem semmi... Ennyi rasszista b*nkót egy rakáson; Magyarország, én így szeretlek! Legalább minimálisan szégyellnétek magatokat, hogy látatlanban ítélkeztek valakiről.
13/27 anonim válasza:
Nem látatlanban, tudjuk, hogy cigó :D
14/27 anonim válasza:
Mert a cigányok tán nem rasszisták?De azok csak nekünk még erre okunk is van az a minimális normális 2-3% engem nem vigasztal főleg úgy hogy ők is úgy vannak h a familiájuk ált.nem normális.
15/27 anonim válasza:
Jah, és kedves kérdező: csak nyugodtan. Ne törődj a fenti gyalázatos, gusztustalan rasszista csürhével, az ilyenek miatt tart ott ez az ország, ahol.
17/27 anonim válasza:
Az 58%-os vagy cigány akkor is ha normális vagy nem az de nincsen ez a népcsoport a közvetlen környezetében!Higyj nekem velük utazok nap mint nap és elég tapasztalatom van ha ő normális is a famíliája nem az ha meg az is az a környezet ahol él az nem az.A másik meg ha jó feje volt okos és olyan suliba bekerült meg ki akar törni sok magyar között normális mert ott meghúzzák maguk de a fajtája elött megmutatja másik énét mert ott ők vannak többen már ott koppanhatsz!Na meg ha szakítassz nehogy majd sírás legyen a vége mert visszaszáll rád vagy a haverokkal próbál "visszacsábítani" erőszakosság formában.Ráadásul megvet majd mindenki miatta és a szüleid is nem hiszem h kitagadnak de balhézni fognak ez nem éri meg.De ha nem hallgatssz ránk meg is érdemled normális ember felfogja ennyiből.A másik meg h nem a normális dolgozó réteg miatt nem halad az ország hanem a segílyen élők és a drága pénzelb@szó politikuskáink miatt akik csak a saját hatalmukat pozícióikat nézik és sz@rnak a kisemberek fejére a normális,becsületes dolgozó rétegtől vesznek el meg szerencsétlen nyugdíjastól!
18/27 anonim válasza:
Kedves moderátorok! A szélsőségesen rasszista válaszokért nem kellene az egész topikot kimoderálni? Nem vagyok én sem az kimondott jogvédő, de undorító, ami itt megy.
19/27 anonim válasza:
Ja és hogy okulj!ÉN elit gimibe járok van össz 3 cigány ott a normális fajtából de nem jó tanulók volt egy cigány csaj de elsőre még annak sem tűnt odajött hozzám beszélgetni tök normális volt másokkal is beszélgetett rendszeresen de amikor a buszon utazik a fajtájával még ő is úgy viselkedik ahogy a többiek engem is kiröhögtek valamiért mert ők voltak akkor többségben.ÉN elhiszem h vannak kivételek de olyanok is vannak akik kivételek de mégsem azok nehogy ilyen legyen a srác is addig amíg nem láttad a környezetébe nem tudhatod róla h tényleg olyan-e amilyennek te megismerted más környezetben és még ha véletlenül ott is beigazolódik h rendes mindig kibújhat a szög a zsákból és a familiája környezete miatt sokat szívhatsz!Na meg meg is fognak vetni.Ráadásul a szüleid is tudják mit beszélnek és még náluk is kihúzod a gyufát.Az élet nem mese az a sikeres aki mindenben a szerelmemben is az eszére hallgat!Tudja mit kockáztat és mi az amit nem éri meg kockáztatni!Segítek ez az utóbbi!
20/27 anonim válasza:
Elég dolgot kimoderáltak már innen a véleményünk meg csak kifejthetjük már nem?????Én és ők is normális válaszokat írtunk!Majd ha trágárkodunk akkor töröljék!Ez a véleményünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!