Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M Lóri kérdése:

Miért van az, hogy a lányok 95 százaléka a külsőt nézi egy fiúban? 17 éves vagyok, de egy lányt se találok, akinek nem a külső a fontos

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 23:28
1 2
 11/16 szamóca.. ***** válasza:
100%

nem tudom mit nem lehet megérteni azon, vagy inkább mi olyan felháborító azon, hogy ha valaki nem vonz szexuálisan, sőt taszít, akkor azzal nem akarok együtt lenni. úgy csináltok mintha legalábbis mindegy lenne hogy egy csubakkával vagy egy vonzó pasival "kell" lefeküdnöm. hát nem az.

levezetem egyszerűen: nincs vonzalom > (nincs szerelem, c sak azok kedvéért akik hisznek benne) > nem jó a szex > tönkre megy a kapcsolat.

minek kezdjem el? utána meg azért leszek rib.nc, mert csak kajáltattam a pasit holott tudtam jól hogy nem fog működni.

másrészről. valami alapján az "első szűrőn" át kell esni, különben eljutnék oda, hogy minden egyes elsőre kedvesnek és jónak tűnő pasival járok. márpedig ilyenből elég sok van, hiszen ismerjük a tendenciát, miszerint míg valaki fel akar szedni egy másiakt addig a legjobb oldalát mutatja.

mindazonáltal ez NEM jelenti hogy csak a külső számítana. de számít. ez nem jótékonysági játék, csak olyannal érdemes kapcsolatot kezdeni akihez vonzódsz, akit tényleg akarsz. nincso lyan hogy majd kialakul, mert NEM alakul... ha valaki taszít akkor azt az intelligenciája vagy a kedvességem iatt nem fogom hirtelen szexistennek látni.

2011. szept. 10. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ha visszataszító nem járok senkivel,de ha mondjuk van önbizalma és igazi férfi,nőnek érzem magam mellette és szórakoztató akkor lehet hogy szóbajöhet
2011. szept. 11. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
azért 95%, mert a csajok 5%-a patológus?
2011. szept. 11. 01:10
 14/16 anonim ***** válasza:
23:46: kapj egy elő egy pszichológia könyvet, a nőknek is éppolyan fontos a külső, mint a hapsiknak. Persze nekik nem a gerjedés miatt, hanem abból állapítják meg tudat alatt, hogy mennyire jó megtermékenyítő a férfi, mennyire jó "táptalaj" a gyereknek...
2011. szept. 11. 11:34
 15/16 Szesze ***** válasza:
Varj meg 3-5 evet s ha a gondolkodasod viszonylag jo akkor kapsz:)
2011. szept. 11. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén összejönnél egy rohadt ronda csajjal?

Mert szerintem nem.

A ronda fiúk mindig a szép/helyesebb lányoknál próbálkoznak, de azoknak meg nem tetszenek.

Tapasztalatból mondom.

Keress a saját stílusodban barátnőt.

2011. szept. 11. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!