Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ANalDROID kérdése:
Facebookon van egy csaj, nemtom mit tegyek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akit megismertem facebookon de még nem taliztunk mert messze lakik és nemvolt időm elmenni oda nam m1 nem ez a lényeg, szerelmemnek meg ilyesminek hív sziveket küldözget én próbálok közeledni felé témát felvetni de a végére nemlesz semmi. Másik nap meg csak szivet küld aztán félóra mulva mégegyet ( de nem nethiba, mint a reklámban)2011. szept. 10. 21:03
11/15 anonim válasza:
Tanulj meg írni.Az biztosan bejönne neki.
12/15 anonim válasza:
a sza.ros féjszbuk nélkül mi lenne , isntenem? kihalna az emberiség.
13/15 anonim válasza:
Nem kihalna hanem kevesebb hűtlen lenne;)
14/15 A kérdező kommentje:
felszoktam állni vannak értelmesebbek is mit ez itt am énis facebook ellenes vok csak kérdeztem bazki azt nemilyen agyilag alulfejlett áánusszájú barmoktól kértem választ
2011. szept. 10. 22:23
15/15 anonim válasza:
egy csaj felé közeledni írásban nem lehet. Nincs semmi fizikai kapcsolat. Pl. nem látod a szemét, nem látod az arcát, nem látod a picike rezdüléseit amit a kérdésed kivált. Szóval vagy távkapcs vagy marad fbs barátnak aki hobbiból szíveket írogat mert unatkozik.
Amúgy meg azért mert szívet meg :D <- ilyen szarokat küld attól még lehet hogy épp tv-t-t néz, és nem a te írásodra reagál.
Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, addig ne higgyj el neki semmit az érzelmeiről amíg nem találkoztatok élőben. Íráson keresztül nem lehet megismerni a másikat, érzelmeket ébreszteni meg kizárt hogy lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!