Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek suliba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek suliba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Rengeteg talán nem "dögös" de aranyos csaj jár hozzánk, sokszor tele van velük a folyosó, és én az olyanokat imádom :$ De nem tudom h szólítsam le őket, h ismerhetném meg...nincs túl sok önbizalmam, a "szia, tetszel, megismerhetlek" dolog nekem nem gyerebe :S Általában akik tetszenek nem nagyképűek, meg nem áll fent az a minden fiú nyal nekik dolog...ha értitek...5letek? 18f
2011. szept. 9. 22:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
te elitéled sz embert mert szakmunkás ezt birom egy ember miat vagy kettö miat már az egész suli vagy pálya le van itélve gy szakmunkás is jóóó miért van az h a szaközepesekt törbe názik??? a szaközepes is lesz majd szakmunkás vgay lehet ennyi
2011. szept. 9. 23:16
 12/15 A kérdező kommentje:
hááát...csak annyit tudok hha szakiskola közelébe jártam csak 2tucat qrvás csaj és 3 tucat raj bagózott kint :)
2011. szept. 9. 23:19
 13/15 Amazing ***** válasza:

Sose kezdj olyan csajjal akivel jelenleg egy suliba jársz.

Gondolj arra, ha szakítotok és összejön mással, akkor te azt fogod nézni?

2011. szept. 9. 23:22
 14/15 A kérdező kommentje:
jogos, de nem nagy gond, a sulimba kb 1500an járnak, és azt hiszem anno 3 külön suli volt 1más mellett, ugyh elég nagy, nem nehéz elkerülni :)
2011. szept. 9. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
és mivan ha a kérdező gimibe jár? XD
2011. szept. 11. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!