Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy amikor olyan sráccal vagyok, aki tetszik akkor nem vagyok elég magabiztos? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval sok fiú haverom van, ha velük vagyok akkor lazán és magabiztosan tudok beszélgetni. De ha felbukkan az a srác, aki épp tetszik, akkor zavarba jövök, hebegek-habogok, vagy épp néma csönd, vagy rosszul sülnek el a poénjaim...

Lehet ez ellen valamit tenni? Holnap lesz egy randim egy fiúval, nagyon izgulok, hogy elrontok valamit... és félek, hogy azért nem fogok neki kelleni, mert ilyen vagyok a jelenlétében, pedig máskor nem így viselkedem... Hogyan bontakozzak ki, hogyan legyek "lazább"? :)

Köszi szépen előre is!!!

19/L

2011. szept. 9. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
nehéz dolog de engedd el magad a közelében.
2011. szept. 9. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezze a fiúk is így vannak.

Főleg, ha szerelmesek egy lányba. Fú, akkor meg sem tudnak szólalni.

És a csaj azt hiszi a fiúról, hogy muja

2011. szept. 9. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi gond.Azt hogy fogadod ha a srác van veled úgyanilyen helyzetben vagyis nem magabiztos mikor veled van.
2011. szept. 9. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig magabiztos vagyok, és szeretem ha a lány ilyen! Semmi baj nincs ezzel, ez csak a találkozás elején szokott ilyen lenni, amikor már van közös téma és megszokod őt, akkor már elmúlik. Bnőm is így volt ezzel.
2011. szept. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!