Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis hogy érjem el, hogy diszkóban táncoljanak velem lányok? Lépésröl lépésre kellene elmondani a folyamatot!
Ezek után tűzd ki magadnak célokat sorba.
Mik lehetnek ezek a célok:
naponta megszólítasz 5 csajt az utcán (hogyan? - hamarosan erre
is fény derül!)
naponta megszólítasz 5 csajt egy plázában
hetente 2x elmész szórakozóhelyre és megszólítasz 10 csajt/este
addig dumálsz a csajokkal, amíg ők nem hagynak ott téged
mindig megpróbálod zárni a csajt (megpróbálsz valami
elérhetőséget szerezni tőle = számzárás, megpróbálod lekapni =
csókzárás stb.)
Ahogy lesz önbizalmad, amit az élet más területén megszerzel magadnak, pl : sport, és magabiztos leszel, nem egy kétségbeesett csaj felszedő egyből összejön! ;)
Amikor görcsösen akarunk vmit, az egyszerűen nem működik, ennyi a titok!
Amikor a magabiztosság és függetlenség sugárzik egy férfiról, akkor a csajok elalélnak, de szerintem Nőknél a Férfiak is! :)
Nem kell praktika a táncihoz, mert sokkal előbb kezdődik a kapcsolatteremtés, már onnan, hogy mit sugárzunk ki.
MInden az energiákról szól! Amúgy szerintem jófej lehetsz, ez az egy bibi van, hogy nagyon beakarsz csajozni, ami nyílván érthető, de amíg ezt érezni lehet az emberen, addig senkinek sem menne!
Szép napot! ;)
J válasza
Nézd rossz a gondolatmeneted. én joképü gyerek vagyok (nagyképüség nélkül) sportos is vagyok, mert több éve sportolok. Nenvagyok egy üresfelyü valaki stb. mégis nekem se megy tul jól az ijesmi, és még sok más hasonló adottságu embernek se az ismerettségi körömben. Szóval ez nem ugy működik hogy bemegyek egy izompólobam és rögtön a karomba hullik vagy egy tucat jó csaj, hameg igen akkor azok olyanok is. Ha normális (vagy akár kevésbé normális) nőt akarsz találni akkor beszélgetned kell valük. Légy határozott mond meg a lánynak mit akarsz tőle.Pl: "Szia hogy hívnak? megiszol velem egy italt, szeretnélek megismerni aztán ki tudja...." vagy hasonló. persze ez csak egy vélemény akinek tetszel azt ugyis észre fogod venni.
Jössz topogni gecó?
esetleg
Jössz baszni vagy baszó gyünni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!