Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany es ezt irta nekem, ez mit jelent (tobbi lent)?
Figyelt kérdés
Van eggy lany aki tetszik nekem ,es ezt irta, egy ideje mar beszelgetgetunk :megkerdeztem miert akar velem beszelni ,,mert jo veled beszelni,veled mindent meglehet beszelni''-ezt valaszolta !
ez mit jelent : 1. eselyes vagy
2. baratzona
3. baratzona melyen
4. ...
2011. szept. 8. 22:49
11/11 anonim válasza:
Ez volt a baj.
Nem írogatni kell nekik.
Azt a barátnőivel is csinálja,ezért nem csoda,hogy te is pö-csös barátnővé válsz lassan.
Ha megvan az elérhetősége,akkor azonnal a személyes találkozás megbeszélésével kell kezdened.
A többit élőben,randin.
Szokj le az írogatásról.
Amit meg írt,arra válaszolhatnád,hogy jó,akkor holnap érted megyek,elmegyünk valahová és beszélgetünk.
Nincs ez veszve,csak ne buz-ulj,legyél férfi zsírozd le a randit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!