Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb csajozós duma? KOMOLY

Figyelt kérdés

1. Szia így elsőre nagyon szimpatikus vagy szívesen meginnék veled egyszer valamit!

2. Leszel a ribancom?

3. Ha hazakísérlek megtartasz?

4. 25 centi!

Lécci azt is írjátok le h szerintetek melyik a legrosszabb, vagy sorrendbe is tehetitek az alapján hogy melyik a legjobb!:)

2011. szept. 8. 18:02
1 2 3 4 5
 11/43 napietus ***** válasza:
83%
ez is extragáz :D
2011. szept. 8. 18:10
 12/43 A kérdező kommentje:
tudom de poénos :D
2011. szept. 8. 18:11
 13/43 A kérdező kommentje:
Majd kitalálok valami egyedit de az milyen lenne ha csak szó nélkül lekapnám???:)
2011. szept. 8. 18:12
 14/43 anonim ***** válasza:
31%
Mond ezt: Jó a csöcsöd kő kóla ?
2011. szept. 8. 18:13
 15/43 napietus ***** válasza:
77%

butaság. egyébként szerintem mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb. pl. megkérdezed, hogy "innál velem valamit?" erre lehetséges válaszok: 1. köszönöm, elfogadom (innentől lehet esélyed) 2. köszönöm, nem (ez a hajó nemhogy elment, de meg sem állt) 3. sajnos most rohannom kell, de egy más alkalommal szívesen (ez is jó)

ennyi az egész, nem kell ezt túllihegni.

2011. szept. 8. 18:14
 16/43 A kérdező kommentje:
ez szar.. akkor inkább csak lekapom!
2011. szept. 8. 18:14
 17/43 anonim ***** válasza:
52%

Én ezt srácnál próbáltam ki. :D

"Én:(mosolyog, és néz srác orrára) Bip van az orrodon

Srác: Mi?

Én: (megnyomom az orrát finoman) bip-bip"

:D

2011. szept. 8. 18:15
 18/43 anonim ***** válasza:
43%

Hát egyik se förtelmesen rossz. Most a leszel a ribamncomról jut eszembe. Hogy voltam nyáron dolgozni, és egyszer 3-man mentünk hazafelé, korán reggel volt mert éjszaka dolgoztunk. Erre megyünk megyünk jön szembe egy fekete hajú csini lány. Ő meg ilyen mmm mmmm nem rossz ^^ hangon kb odaszól hogy, hé csajszi, nincs kedved egy szopihoz?

Ő meg oda nézett és mosolygott XD, de tovább ment. Én meg már mondom hüüü ..meg na nehogy már. Még szerintem ha rámenősebb lett volna esküszöm oda is jött volna aztán. Szóval lehet valaki pofon vágna mondjuk 2-esért de csak van aki nem.

2011. szept. 8. 18:16
 19/43 A kérdező kommentje:
bocsi az ez szar az előzőnek ment a kő kólásnak! Am tudom hogy az a legjobb de és viccesen próbálnán megközelíteni :)
2011. szept. 8. 18:16
 20/43 A kérdező kommentje:
persze embertől függ
2011. szept. 8. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!