Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten hogyan csajozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten hogyan csajozzak?

Figyelt kérdés
Élőben egyáltalán nem megy.
2011. szept. 8. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor neten se fog -.-"
2011. szept. 8. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Pózolj pénzzel.
2011. szept. 8. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:

1. neved facebookon: punci pöcögtető

2. Felveszel sok-sok jó sunát

3. rájuk írogatsz, hogy szia cica van gazdád?

-_-'

2011. szept. 8. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
wowozz
2011. szept. 8. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
ha már wow, akkor CSs
2011. szept. 8. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Vágj egy lyukat a monitorba, tegyél mögé egy aszódó cukkinit annak se legyen közepe és dug bele a farkad. Közbe meg chatelj valakivel. biztos élvezni fogod.
2011. szept. 8. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Utánozd a srácokat itt gyk-n :D
2011. szept. 8. 16:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem a netes ismerkedés egy igazi vakvágány és csak ritka esetekben működik. Mindenképpen élőben kell megkpróbálnod. A lényeg, hogy a helyén legyen az önbizalmad.
2011. szept. 8. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ja ha élőben nem megy. Akkor neten se. Meg egyébként már az is elég menő, főleg facebook. Már arra célzok, hogy gondolhatná na itt biztos ugyanolyan bénák vannak mint én. ÉS nem :S.

Egyébként én sem csajozok neten, csak más akiről tudom. Hát de egyébként sem lenne jó szerintem, tapasztalat nélkül ugyanott vagy mint élőben. Csak nehezebb mert a másiknál se lesz az hogy mondjuk jól nézel ki a randin, vagy stb. élőben egyébként is több mindent tudsz csinálni, neten meg legfeljebb ha jókat tudsz beszélni.

2011. szept. 8. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Illetve még annyi. Hogy nem is teljesen neten, hanem mondjuk egyszer találkoznak és aztán neten dumálnak tovább. Vagy ismerik egymást és neten is dumálnak.
2011. szept. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!