Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok privátban chatelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok privátban chatelni dobrosi azyzával?

Figyelt kérdés
A sok baromság ellenére én szívesen megismerném, hogy milyen egyéniség. De tényleg, engem érdekel a lány :D
2011. szept. 8. 00:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Az meg a ki a f@szom? :o
2011. szept. 8. 00:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
első: a számból vetted ki a szót, pontosan szóról szóra ez a kérdés jutott eszembe:DDDD
2011. szept. 8. 00:07
 3/15 anonim ***** válasza:

[link]

Gugli jóbarát hamar megtalálja...

Hát, ha neked ilyen az ízlésed, akkor úgy kell neked!

Pedro

2011. szept. 8. 00:09
 4/15 anonim ***** válasza:
fujj mostmár én is megnéztem, de kár volt:/ nemrég ettem... hát öcsém, nem azért mondom, de eléggé alacsonyra vetted a mércét:DD ennél még én is jobban nézek ki sztem XD
2011. szept. 8. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:

Nincs ennél nagyobb lotyó, napiszaron pikánsabb képek vannak :

[link]

2011. szept. 8. 00:20
 6/15 A kérdező kommentje:
a hosszú sztori hatalmas volt. Amúgy meg tényleg érdekel az egyénisége, meg a logikai ok-okozat érvei. Biztos vannak céljai azzal, amiket csinál, lehet később ő lesz a befutó. Sok fotómodell smink nélkül sokkal rondább nála, nem tom mit kell ezen kiakadni. Amúgy meg ha nincs kockázattűrő képessége egy embernek, akkor nagyon nehezen fog az élettel valamit kezdeni. Ő neki igen nagy a kockázat kezelő képessége, és lehet pont emiatt fog igen jól megéllni ebből (ha szereti , akkor mi akadálya a dolognak) Optmistán kell gondolkodni, meg valszeg nem ártott ő neked, sőt szerintem az emberek 80%-nak tetszenek a képei, csak nem merik felvállalni, mert ott vannak a barátnők a sodrófával,meg mittoménmivel, ezért inkább nagymenőznek és privátban meg rá masztiznak :D
2011. szept. 8. 00:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Találhattál volna szebbet, aranyosabbat is erről az oldalról.

Volt hogy én is felvettem onnan facebookra csajt és még az msn-ét is megadta, beszélgettünk, rendes, kedves, aranyos volt. Jót lehet némelyikkel beszélgetni.

2011. szept. 8. 00:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg zárójelben ez egy közvéleménykutatás XD Szeretek ilyeneket csinálni mindenféle témából, és nem reménykedek, hogy majd ő rámír privátban XD ugyan már, az nagyon beszopna, akkor tuti mindent megkérdeznék tőle, persze csak a saját szórakoztatásomra, és nem a napiszaréra. Csak mert lehet tök rendes, és mindenki égeti ki tudja, senki sem beszélt vele személyesen. Fő az esélyegyenlőség.
2011. szept. 8. 00:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Te nagyon el vagy tájolva, ez élvezi amit csinál. Direkt szeret a középpontban lenni, szerinted normális aki ilyen képeket tesz fel magáról egy közösségi oldalra? Pont leszarja ha mást gondolnak, fent volt régen egy szexpartner kereső oldalon is, ott kínálta magát.
2011. szept. 8. 00:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk "mint a lopott biciklit!" de többre nem kéne. :(

de hogy írjak hasznosat is, itt próbálkozz: [link]

2011. szept. 8. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!