Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóznál pénzért egy átlagos külsejű vad idegen sráccal?
Figyelt kérdés
Ha igen, írd meg, hogy legkevesebb mennyiért vállalnád be és hogy milyet! (sima vagy nyelves)2011. szept. 7. 21:52
12/32 anonim válasza:
Ha mondjuk kicsit már ittam volna előtte. De nem pénzért, nem vagyok eladó. Max fizeti a söröm, ha akarja.
13/32 anonim válasza:
Csak szerelemből,
vagy 50 ezer fölött, de csak azért, mert ilyen üzletet már nem hagynék ki
14/32 anonim válasza:
Dik ez ilyen laza?:D
ÉS még azon parázok hogy nem smároltam...
Menni fog ez :D
F18
16/32 anonim válasza:
"Dik ez ilyen laza?:D"
Azt ugye vágod hogy az ingyen beleegyezők 90%-a pali(még ha nőnek is hazudja magát):D
17/32 anonim válasza:
Fél milláért jöhet persze xD
(Ha jóféle, akkor alkuképes vagyok)
18/32 anonim válasza:
Szerintem tényleg lazák a csajok csók téren.
19/32 anonim válasza:
Ha nincs pasid!Pénzért ribancság,amúgy meg kaland!:D
20/32 anonim válasza:
nekem Fluor az egyetlen!
Sp voltam, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!