Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járjak vele? Vagy mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú az osztályunkból régóta szerelmes belém már több szerelmes levelet kaptam tőle. Hulladékgyüjtés lesz hétfőn, az utolsó levelében azt írta, hogy döntsem el hétfőig, hogy mit akarok, és mondjam meg neki, vagy üzenjek. Az a baj hogy nem vagyok szerelmes belé, különbennagyon aranyos gyerek. Szerintetek mit csináljak?

Egy 6.-as lány:)

2009. ápr. 21. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

"Hulladékgyüjtés lesz hétfőn, az utolsó levelében azt írta, hogy döntsem el hétfőig, hogy mit akarok..."

Ez nagyon jó, aranyos. :D Értem én az összefüggést: ha nem jársz vele, akkor valamelyikőtök megy a hulladékok közé. :)

2009. ápr. 21. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem szereted, de bírod barátként akkor ne járj vele, mert azzal csak őt bántod meg, ha jársz vele, aztán kiderül, hogy nem is szeretted...

De ne úgy utasítsd el hogy "Nem akarok járni veled" Hanem valahogy kedvesen... Tudom nagyon nehéz, de szakítani még nehezebb, ha még mindig szereted barátilag!

2009. ápr. 21. 15:13
 3/5 A kérdező kommentje:
ksözi, de épp azt akarom megkérdezni hoy hogyan lehetne kedvesen?
2009. ápr. 21. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen személyesen mondd el neki, hogy nagyon kedvesnek és aranyosnak tartod, még fiatalnak érzed magad egy komoly kapcsolathoz. Bár lehetséges, hogy így is úgy is megsértődik majd készülj fel. Ha jársz vele és kiderül hogy nem szereted, azért, ha megmondod az igazat, akármilyen kedves vagy is, akkor meg sértve érzi magát, és kudarcként éli meg ezt, és lehet hogy nem fogja keresni a barátságodat sem. De még mindig jobb őszintének lenni.
2009. ápr. 21. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia,

legyél vele őszinte és kedves, de hidd el, így is úgy is rosszul fog esni neki. Nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen emiatt, oké?

De: ha legközelebb olyan fiútól kapsz szerelmes levelet, aki neked nem tetszik, akkor az első levél után ne fogadj el tőle több levelet, mert ezzel csak bíztatod a fiút!

Szép napot

Mimi (25 L)

2009. ápr. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!