Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha mégis mosolyog?
Van az a srác... Nem ismerem, buszon látom hetente (rendszeresen)... Eddig ahányszor láttam (Legalább 20 alkalom --kivéve egyet!) kicsit felfelé állt a szája... Én már megszoktam, és elkönyveltem, hogy egyszerűen úgy áll a szája...
De akárki más látja, azt mondja hogy egyértelműen mosolyog rám.
Egyszer már tényleg rám mosolygott, még a szokottnál is jobban (már ha az mosolygás), akkor visszamosolyogtam, de egyébként nem szoktam :S
Tudom, gázos hogy ez a legnagyobb problémám, de mi van, ha már régóta küldi a jeleket, és én "utasítom" el?
Ez viszont csak mások szerint van, én meg vagyok győződve, hogy nem mosolyog, de kezdenek meggyőzni :S
A srác amúgy idősebb nálam (Én 14, ő kb. 16-17 lehet) és ezért egyáltalán nem merek semmit kezdeményezni (korombelieknél szoktam!) Most mi a fenét csináljak? Ha nem mosolygok, az visszautasítás, ha igen,akkor meg valószínű nem mosolyog vissza :S :S
Légyszi válaszoljatok a kérdésre és ne "Ennyi idősen még ne pasizz" vagy " nincs jobb dolgod?" típusú válaszokat!
Nem gázos nyugi.:D
Egyértelmű hogy TETSZEL NEKI.
Ennyi.
De ugye azt tudod hogy a pasik általában sosem kezdeményeznek??
Úgyhogy neked kellene valahogyan "előre lépni".
Pl. Ülj oda mellé, de mielőtt leülsz kérdezd meg hogy szabad-e ez a hely és akkor figyeld hogy a szemedbe néz-e és hogy hogyan néz rád, meglepődik, vagy akkor is mosolyog stb...
JA amugy én is 14vagyok.(:
1. válaszoló voltam ha addíg írna valaki.
első válaszoló vagyok? na mi a helyzet veled/veletek?
Ja igen az sem árt ha néha egymagad vagy, és hogyan reagál.
Nah és azóta?:D
Már megint az első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!