Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van, ha mégis mosolyog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha mégis mosolyog?

Figyelt kérdés

Van az a srác... Nem ismerem, buszon látom hetente (rendszeresen)... Eddig ahányszor láttam (Legalább 20 alkalom --kivéve egyet!) kicsit felfelé állt a szája... Én már megszoktam, és elkönyveltem, hogy egyszerűen úgy áll a szája...

De akárki más látja, azt mondja hogy egyértelműen mosolyog rám.

Egyszer már tényleg rám mosolygott, még a szokottnál is jobban (már ha az mosolygás), akkor visszamosolyogtam, de egyébként nem szoktam :S

Tudom, gázos hogy ez a legnagyobb problémám, de mi van, ha már régóta küldi a jeleket, és én "utasítom" el?

Ez viszont csak mások szerint van, én meg vagyok győződve, hogy nem mosolyog, de kezdenek meggyőzni :S

A srác amúgy idősebb nálam (Én 14, ő kb. 16-17 lehet) és ezért egyáltalán nem merek semmit kezdeményezni (korombelieknél szoktam!) Most mi a fenét csináljak? Ha nem mosolygok, az visszautasítás, ha igen,akkor meg valószínű nem mosolyog vissza :S :S

Légyszi válaszoljatok a kérdésre és ne "Ennyi idősen még ne pasizz" vagy " nincs jobb dolgod?" típusú válaszokat!

2009. ápr. 21. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gázos nyugi.:D

Egyértelmű hogy TETSZEL NEKI.

Ennyi.

De ugye azt tudod hogy a pasik általában sosem kezdeményeznek??

Úgyhogy neked kellene valahogyan "előre lépni".

Pl. Ülj oda mellé, de mielőtt leülsz kérdezd meg hogy szabad-e ez a hely és akkor figyeld hogy a szemedbe néz-e és hogy hogyan néz rád, meglepődik, vagy akkor is mosolyog stb...

2009. ápr. 21. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:

JA amugy én is 14vagyok.(:

1. válaszoló voltam ha addíg írna valaki.

2009. ápr. 21. 15:16
 3/6 anonim válasza:
Hé! Lehet, hogy a többiek szivatnak vele! Szerintem ne traktáld ezzel őket, hogy most mosolyog vagy sem..., mert előbb-utóbb ugratni fognak vele! Csak legyél nyugodt és ha találkoztok, távolról vissszafogottan mosolyogj rá, de ne bámuld! Aztán jó lenne ha egyedül is lennél néha, hogy megtudd mit is akar.
2009. ápr. 22. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok? na mi a helyzet veled/veletek?

Ja igen az sem árt ha néha egymagad vagy, és hogyan reagál.

2009. ápr. 25. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Á semmi nincs, 6 hete nem láttam, nem tudom mi van vele de már nagyon hiányzik vagy mi :S
2009. ápr. 28. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nah és azóta?:D

Már megint az első válaszoló voltam.

2009. aug. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!