Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú 20 éves lány, nagyon gáz ez a felállás?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 21:18
11/22 A kérdező kommentje:
Budapestiek :D
2011. szept. 6. 21:28
12/22 anonim válasza:
Küldd el légyszi priviben valamelyik nevét (elég a vezeték is) mert akk talán tudom kiről van szó. :D
13/22 anonim válasza:
LoooL én a 10-15 évvel idősebb pasikra gerjedek ! x"DDD
14/22 anonim válasza:
Utolsó hány éves vagy?
Mert én 10-15évvel fiatalabb lányokra hajtok.
15/22 anonim válasza:
sztem naon gáz, mivel a fiúnak is nagyon ciki lenne + a csajnak is, olyan, mintha 12éves fiucskának egy 16éves csaja lenne.....elég ciki az állás, sztem
16/22 anonim válasza:
Jaaj én ismertem egy 11 éves kisfiucskát aki egy 15 éves csajjal kavart juuj ááá >.<"
17/22 anonim válasza:
De könyörgöm miéééért?:D Nem tök mindegy? Van egy ismerősöm akinek 10 évvel fiatalabb a pasija és jól megvannak. Jobban mint egynéhány pár akiket én látok. Sőt ahhoz képest az a párkapcsolat maga a mennyország.
20/22 anonim válasza:
Tökéletes. Ez a legjobb felállás. :)
(Jó az, ha a lány idősebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!