Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Miért van az, h egy sráccal sexi kapcsiba vok de csak akkor van ha én keresem ő nem keres nagyon.
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 19:09
11/30 anonim válasza:
És neked elég, hogy "csak" szex kapcsolatod van vele?
Hány éves vagy?
12/30 A kérdező kommentje:
elég miért ne lene?ő ilyen nem akar komolyat
2011. szept. 9. 20:51
13/30 anonim válasza:
Én is szerettem volna egy ilyen csajt régen.
Bár élég fiús a gondolkodásod. Biztos egy női testbezárt férfi vagy. :)
14/30 A kérdező kommentje:
figyu ha nem akar többet akkor ennek is örülök és nem veszem komolyan
2011. szept. 9. 20:59
15/30 anonim válasza:
Azért nem keres mert a pasik utálják az olyan lányokat, akik így beszélnek: sexi kapcsi :D
16/30 A kérdező kommentje:
nem értem,h kéne neveznem????
2011. szept. 9. 21:14
17/30 anonim válasza:
szexi kapcsi? az alapban szopcsi... nemhogy ő vercsi beléd a faszcsiját és még nem is kercsi... legszívesebben az ilyet vercsivel, pofozcsival intézném el... hülye kurvcsi!
18/30 anonim válasza:
Úgy bzdmg, hogy szexkapcsolat. Embernyelven..
19/30 A kérdező kommentje:
mit beszéltek itt össze vissza?
2011. szept. 9. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!