Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön a műköröm?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 20:13
21/25 anonim válasza:
előző vagyok...
még annyit, hogy ha valaki igazán szeret, akkor nem azzal fog törődni, hogy van-e műkörmöd vagy sem. Vagy hogy milyen mintájú, milyen hosszú...
19/L
23/25 anonim válasza:
F.25 vagyok. Szerintem egyrészt nem higiénikus,a hosszú köröm alá mindig több kosz szorul,lehetetlenés olyan tisztán tartani mint egy tövig lenyirt körmöt, és szerintem bóvli,mű kinézetele van. Olyan feelingje van,mint egy csiricsáré műbőrüllésnek egy Ferrariban kb.
24/25 anonim válasza:
Elméletem szerint azok a nők ,akik görcsösen ragaszkodnak a műkörmökhöz,azok valamilyen hibájukat próbálják ilyenféle trükkökkel palástólni,akárcsak a smink is erre való. "mutasd a kezed, megmondom ki vagy!" ez tény, a kezek rengeteg mindent elárulnak,egy felmérés szerint én ezt olvastam ,hogy a kicsi töppedt ujjvégek,apró széles körmökkel alacsony intelligenciáról árulkodnak. Elképzelhető,hogy akik műkörmökkel hosszabbítják meg a ujjaik végét,ezt a tulajdonságukat akarnák burkolni. Mert általában a hosszúkás ujjvégek meg a filozófus,magas intelligenciáju egyedekre vallanak közvéleménykutatások szerint. Tehát egyrészt csak álca szerepe lehet,másrészt ilyen "tuningok" nélkül nem keltenék fel senkinek a figyelmét csak szimplán önmagukkal. Ez egy másik magyarázat lehet. nem világigazságok, de én elgondolkodtam már ezen is, lehet benne valami.
25/25 anonim válasza:
Hát szerintem senkit se zavar de ha nincs akkor tuti h senkit:D am meg ha nem túl nagy akkor jól is nézz ki:D:D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!