Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják megközelíthetetlennek és ridegnek a pasik a magas csajokat?
Mert nagy lomhák.
Igazából azért, mert általában az a nő aki magasabb egy pasinál arra felkell nézni, és sokkal jobb egy olyas valakivel együtt lenni, akivel egy fiú úgyérzi, hogy megvédheti, és felerősödik benne a nagy erős védelmező férfi :D Van aki a magas lányokat szereti, valaki a piciket.Ahhoz szoktak kevésbé közeledni a magas lányok közül nemcsak, hogy magas, de már túl vékony.(Modellnél vékonyabb alkat pl.)
Nem annak tartom őket, csak nálam alap szempont, hogy a választott hölgy alacsonyabb, vagy egy magas legyen velem...És én 175 vagyok, szóval ez a felső határ:)
23/F
Én 174 vok,nem azért kérdeztem;ezzel már sikerült többé-kevésbé megbarátkoznom :P :D
csak az a kérdés,h miért tartják a magasakat megközelíthetetlennek? :)
Én 179 cm vagyok, 60 kg, és igazán nem panaszkodhatom, ami a pasiügyeimet illeti... rám még sose mondta egy ffi sem, hogy rideg lennék ettől.
egy magas lány lomha? enyhén szólva képzavarban szenvesz, elsőke. nézz utána, mire mondják, hogy lomha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!