Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartják megközelíthetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják megközelíthetetlennek és ridegnek a pasik a magas csajokat?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék rá...
2009. ápr. 20. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Mert nagy lomhák.

Igazából azért, mert általában az a nő aki magasabb egy pasinál arra felkell nézni, és sokkal jobb egy olyas valakivel együtt lenni, akivel egy fiú úgyérzi, hogy megvédheti, és felerősödik benne a nagy erős védelmező férfi :D Van aki a magas lányokat szereti, valaki a piciket.Ahhoz szoktak kevésbé közeledni a magas lányok közül nemcsak, hogy magas, de már túl vékony.(Modellnél vékonyabb alkat pl.)

2009. ápr. 20. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a előttem szólónak csak annyit, hogy én középtermetű, vagy magas vagyok (nem tudom, 170cm), vékonyabb az átlagnál, mégsem vagyok kevésbé kelendő, mint kövérebb társaim. ha valakinek szép az arca és nagyjából arányos az alakja, szerintem ugyanúgy nyerő lehet. a magas lányokkkal való dologban pedig egyetértek. ne a fiú nézzen fel rá.
2009. ápr. 20. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Az első vagyok.Ammm én 165 cm magas vagyok és 41-43 kg.És próbálom magam meghízlalni egy picit, több kevesebb sikerrel.Én nem azt mondtam, hogy a vékony lányok nem kelendőek csak, hogy a magas vékony lányok talán még magasabbnak is tűnhetnek alkatuk miatt.
2009. ápr. 20. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
mert valahogy a kisebb termetű lányok aranyosabbnak tűnnek :D
2009. ápr. 20. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
(Már megint az a lökött első)Még azt is hozzáfüzőm, hogy hamár a magassággal való elrententésről volt szó.Szerintem egy lány 175-180-tól számít fiús magasságúnak.De legalább mehet kosarazni :D, és ott biztos akad nála magasabb férfi is :)
2009. ápr. 20. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem annak tartom őket, csak nálam alap szempont, hogy a választott hölgy alacsonyabb, vagy egy magas legyen velem...És én 175 vagyok, szóval ez a felső határ:)

23/F

2009. ápr. 20. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Én 174 vok,nem azért kérdeztem;ezzel már sikerült többé-kevésbé megbarátkoznom :P :D

csak az a kérdés,h miért tartják a magasakat megközelíthetetlennek? :)

2009. ápr. 20. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
énmeg 180 cm vagyok és 75 kg, mégis van barátom és volt is!! ugyhogy ennyit erről
2009. ápr. 20. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 179 cm vagyok, 60 kg, és igazán nem panaszkodhatom, ami a pasiügyeimet illeti... rám még sose mondta egy ffi sem, hogy rideg lennék ettől.

egy magas lány lomha? enyhén szólva képzavarban szenvesz, elsőke. nézz utána, mire mondják, hogy lomha:)

2009. ápr. 20. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni :)
2009. ápr. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!