Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? www.gyakorikerd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__2071370-vajo n-meg-tud-valaha-is-bocsatani-es-megbizni-bennem-ujra

Figyelt kérdés
Azóta elküldtem neki a levelet, de nem volt eredménye teljesen.. elmondta,hogy nagyon köszöni a levelet, de a dolgokon nem változtat.. ennek ellenére néha beszélünk, most a napokban ő keresett meg, előtte pedig én.. olyan 2 hetente beszélünk 1x.. Most arra gondoltam ( mivel nem szeretném feladni),hogy kb. 1 hónap múlva születésnapja lesz, és valamilyen hozzám kapcsolódó ajándékot szeretnék adni neki. Nagyon meglepődne szerintetek? Vagy lendítene vajon ez a dolgon? Megtegyem vagy ne?
2011. szept. 4. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Tudod senki nem született úgy,hogy tökéletes, mindenki lépésről lépésre hibát követ el az életében. Gondolom te is"

Ez így igaz. A hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőlük. Én viszont nem szeretek vizet merni egy lyukas vödörrel, mert kifolyik belőle.

Ha ajándékot küldesz neki, lehet, hogy örülni fog neki, de az is lehet, hogy azt fogja hinni, hogy ennyire kétségbeesett vagy. Ő feltehetőleg már túllépett rajtad.

2011. szept. 7. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!