Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi is a helyzet?
Figyelt kérdés
Tehát van egy régi osztálytársam, akivel nagyon sokat beszélgetek már egy ideje msn-en, sokat is találkozunk (nem kettesben) és elég jól elvagyunk. Nekem eléggé megtetszett, azonban szerintem ő csak barátként tekint rám, ill. nem tudom. A lényeg, hogy most nem jött össze neki egy srác, ezért eléggé kivan. Régebben mondta is, hogy bőven az átlagnál jobban nézek ki, persze ezt akkor még csak mint egy női megfigyelő, ettől függetlenül nem biztos, hogy tetszem neki. Szóval nem tudom, hogy mi legyen a következő lépés, mert eléggé hiányzik már ha egy napot se beszélek vele. Viszont szerintem ő nem így van vele.2011. szept. 4. 17:10
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt osztom, amit az utolsó előtti írt, viszont próbálok utalni rá, meg sugallni, hogy bejön. Aztán majd meglátjuk, hogy lesz. Csak azért kiismerhetetlen, mert ő olyan, hogy mindenkivel kedves, simán találkozik kettesben, vagyis most ebből semmit nem tudok leszűrni.
2011. szept. 7. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!