Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Minden olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Minden olyan zavaros!

Figyelt kérdés

Egy sráccal sokat beszélgettem,lelkileg közel kerültünk egymáshoz...és én persze beleszerettem.A gond csak az,h Ő ezt az egészet csak flörtnek fogta fel,vagy meggondolta magát,nem tudom.(abból gondolom,h nem akar többet,mert semmi jelét nem mutatja :S Én már próbáltam (beszélgetéssel) kezdeményezni)Én ezt megpróbátam elfogadni,túllépni rajta...De nem tudok!!:( Állandóan Rá gondolok,mindenről Ő jut eszembe.Kedvetlen, már a barátaimmal is bunkó vagyok,és nagyon hiányzik :\\\'(

Régóta próbálok kezdeni valamit a helyzettel...

Nem tudom,mi legyen, mert amikor arra gondolok,h itt az ideje elfelejteni,akkor mindig az jut az eszembe,hogy nem is mondtam neki,h többet akarok,v lehet,h ha megpróbáltam volna,akkor összejöttünk volna...

Segítsetek,mert még jobban becsavarodok :\\\'(

*egy szomorú lány (15)*

2009. ápr. 20. 15:14
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és köszi annak is,aki végigolvassa:P
2009. ápr. 20. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mond el neki, hogy többet akarsz. Meglehet az esélye, hogy visszautasít, de annak is, hogy összejöttök. Ha viszont nem teszel semmit, akkor ( ahogy az írásodból gondolom ) valószínűleg bánni fogod még jobban.

Ha azt mondja "nem szeretnék többet", akkor pedig összeszorított fogakkal, de tovább kell lépni.

Sok sikert!

2009. ápr. 20. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy:) Mi lenne ha az egészet megosztanád vele? Nincs abban semmi ciki, meg fogja érteni hidd el:) már ha nem egy bunkó..:D soksikert:)
2009. ápr. 20. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem egyszerű, de elsőként fel a fejjel. A helyedben én konkrétan elmondanám neki, hogy mit érzek. Most azzal, hogy szenvedsz és magadban tartod nem leszel előrébb. Szedd össze a bátorságod és mond el neki mi a helyzet. Ha hülyén viselkedik utána, akkor meg kár az idődet pazarolni rá.
2009. ápr. 20. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eltt beléd szerelmes, akkor a helyzettel nem igen tudsz mit kezdeni, sajnos. Annyit tudsz tenni, hogy keresel egy olyat, aki beléd esik ;)

Tudom, hogy ez sablonos, sőt még nehéz is, de nem nagyon tudsz mit tenni, kényszeríteni nem tudod...

Megpróbálhatod neki elmondani az érzéseidet, hátha. De ha adtál egyértelmű jeleket, és nem lépett, akkor valószínű nem lesz szerencséd. Vagy lehet, hogy nyuszi, szóval egy próbát megér.

Sok szerencsét, van remény, de ha mégsem, akkor ne szenvedj, keress mást!

2009. ápr. 20. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

teljesen átérzem a helyzeted az én sztorim annyiba más h mi neten ismertük meg egymástés elsőrandi előtt tökre h na akk tali meg minden ok megvolt az első randi és szerintem amiket mondott azok alapján tök jó volt!

most meg lassan egy hónapja ott tartunk h persze vmikor tuti lesz 2. randi egyszer elég egyértelműen utaltam neki h szeretnék még vele találkozni és akkor vette is az adást és mondta h majd megbeszéljük mert akk mennie kellet. és itt egyezik a sztori:

neten vannak még így emberkék akik meg akarnának ismerni viszont én pont ezért "zavarom " el mindet mert h nekem most ő fontosabb. csomószor volt olyan h jó ha ennyi idő mulva nem találkozunk akkor csak barát és flörtölök mással hátha vele öszejön viszont ez a szar h beleszerettem:(

és nem tudom elfelejteni és most nagyon úgy néz ki h mivel már 1 hónap is eltelt és nem volt második randi h szerintem ő csak mint barát tekint rám ami nekem persze szar de most csak nem mondom meg neki h szeretlek mert akk lehet h még a barátságot is elrontanám:(

és most meg folyton arra gondolok h mért nem tudom elfelejteni.

tudom h nem nagyon válasz csak gondoltam leírom h én teljesen átérzem a helyzetet.

ha nagyon el akarod felejteni akkor ne beszélj vele egy ideig próbálj meg nem gondolni rá hátha jön vki aki segít elfelejteni:(

2009. ápr. 20. 15:29
 7/8 A kérdező kommentje:

sziasztok!

először is nagyon köszönöm a válaszokat!!

másodszor:csak attól félek,h ha elmondom,h mi van,akko meg visszautasít:( Akkor utána nem mernék a szeébe nézni :S :(

harmadszor:minden "bűnöm" az,hogy kétszer v háromszor kezdeményeztem beszélgetést,szal ez lehet kívülről nézve baráti is :S

negyedszer:el sem tudjátok képzelni,milyen jó érzéssel tölt el,hogy nem azt írtátok,h de,felejtsd el!!!:)(mert nem megy...)

2009. ápr. 20. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

De ahogy én látom, akkor még rosszabb a közérzeted, ha semmit se csinálsz. Tehát én azt javaslom, hogy mond el neki. Én is kaptam már sok visszautasítást, ami először elég kellemetlen volt, de egy-két napon belül túltettem magam rajta. És utána úgy éreztem, jobb így, hogy legalább elmondtam és megadtam neki az esélyt.

Színvallásra készülök én is. :)

Első voltam. (F/16)

És továbbra is asszondom sok sikert! :)

2009. ápr. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!