Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint nagy mocsokság lenne ha ráhajtanék egy olyan Csajra akinek van barátja?!
Mentségemre szóljon hogy Rohadt jó Csajról van szó :D
Férfiak Nők is írhatnak kíváncsi vagyok a véleményekre!! :)
Döntsd már el mit akarsz bazz!
Csak dugni vagy tartós kapcsolatot?
Amúgy én is próbálkoztam nem éri meg inkább menjél egyedülálló csajra...
Nem igazán félek attól :)
Neked miért nem jött össze?
szerintem nagy parasztság. gondolj bele, ha Te lennél a pasi helyében. visszacsaphat a sors és járhatsz még így az életben. nembeszélve arról, h a srác valószínűleg megkeresne és ellátná a bajodat. én lennék a helyében biztos, h nem hagynám annyiban, függetlenül attól, hogy történik-e valami vagy sem közted és a lánnyal.
egyébként ha a lány a normális fajtából való,akkor meg pluszba még nagy barmot is csinálsz magadból.
Igen mondhatjuk ez egyfajta kihívás.
És az is lehet Én is fogok így járni.
Én nem érzem kihívásnak, pedig nem vagyok túl öreg. Tuti nem másznék rá más nőjére.
24/F
ez nem kor kérdése. 24/F vagyok. de korábban is az volt a véleményem, h vannak tabuk:pl nem ölök embert, nem fosztok ki nyugdíjasokat. nem ezért vagy azért, hanem mert nem és kész. mert nem akarok ártani másnak. ez a véleményem a Te esetedről is.
ez egy olyan tabu, amit ha nem érzel, akkor komoly morális deficited van és erkölcsileg van még hova fejlődnöd. már meg ne sértődj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!