Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csajozzak suliba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak suliba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

van egy lány a suliba aki már régóta tetszik és szerintem én is neki mert szokott nézni ( én is őt ) .. csak nem tudom hogy hogyan mennyek oda hozzá :S vagyis hogy ha oda is megyek akkor mit mondjak neki ??? és milyen témát hozzak fel

előre is köszönöm :DD

2011. szept. 3. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg töle például, hogy segítene-e neked a nyelvtan háziban.
2011. szept. 3. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ugy kezdeném hogy nyíltan megközelítem és felesleges rizsa nélkül bemutatkoznék neki majd megkérdezném eljönne e velem valahova valamikor...nyílt, egyenes, és egyből megtudod hogy van-e esélyed nála!
2011. szept. 3. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Verd ki neki a himbilimbidet és akkor tuti a siker.
2011. szept. 3. 20:39
 4/7 anonim válasza:
100%
Íme a tuti siker receptje: Triciklizz ki az aulába, itt zsírkrétával rajzolj egy 3 m átmérőjű kört a padlóra, ugrálj páros lábbal körbe rajta 10 kört, közben moss fogat és énekeld a Helloweentól az I Want Out-ot , ha ezzel kész vagy rúgj a levegőbe négyszer, és csinálj 6 karkörzést tetszőleges irányba (nekem az észak-északkelet jött be legjobban) ezt addig ismételgesd amíg szíved választottja a helyszínre nem ér, és nagyon fontos hogy az éneklést egy pillanatra se hagyd abba.
2011. szept. 3. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
"Szia Cica, lemásolhatom a matekházit!"
2011. szept. 3. 20:50
 6/7 anonim válasza:
100%
Mondd meg neki hogy mitta csináltál hülyét magadból a gyakorikérdéseken
2011. szept. 3. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. szept. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!