Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel tüzeljem fel?
Szavazzatok melyik sms-sel tüzeljem fel a pasit, még friss a kapcsolat, most fogunk először szeretkezni, nem akartam túl csöpögős sms-t, de nagyon durvát sem, inkább játékosat, célzatos jellegűt. Heves vérmérsékletű és azt szeretném elérni, amint elolvassa, rohanjon hozzám.
1.Ezt az SMS-t, ha kitörlöd szeretsz, ha megtartod kívánsz, ha nem érdekel istenítesz, ha válaszolsz, szeretkezni akarsz velem! Na, hogy döntesz?
2.Szeretnéd, ha szeretném, amit te szeretnél? Mert én szeretném, ha szeretnéd, amit én szeretnék! Na, akkor csókollak, hová szeretnéd?
3.Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.
4.A rendőrség keres valakit, aki jól néz ki, szimpatikus, szexi, vonzó és hihetetlenül jó az ágyban. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak?
5.A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevaló… De csak egy valami tesz igazán részeggé…TE!
6.Ne haragudj, de teljesen eláztam az esőben és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetek fel, hogy megszáríts?
7.Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés.
8.Olaszul ti amo, angolul i love you, németül ich liebe dich, franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk.
9.Kéz a kézben, száj a szájban, kéz a másban, más a kézben, száj a másban, más a szájban, más a másban!
10.Ezt az üzenetet küldd el annak az embernek, akit Szeretsz, akit Gyűlölsz és akivel Le akarsz feküdni. Azután gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad!
11.Imádom ha te vagy fölül, így meleget érzek belül. Hosszú újjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek? Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!
12.Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
13.Ezt az sms-t küld el annak, akinek ajkai ízét szeretnéd érezni, s aztán gondold végig, hogy te miért kaptad.
14.Megharaptam a nyelvem és nyaldosnám a sebeimet, ha lenne mivel. Nem tudsz segíteni?
15.Gratulálunk! Ön azon szerencsések egyike, akik elnyerték a Buja Vágyak szexvonal Leghűségesebb Ügyfele címét. Nyerteseink pontos nevét, címét a napilapok közlik.
16.Te, elhagytam valahol az öngyújtómat, asszem a nadrág zsebedben lesz... Megkereshetem?
"Meglátogatlak, és csillogni fog a szemed,egyből ágyba fekszel. Felhevült testtel nyögdécselni fogsz,kiszáradt torokkal levegő után kapkodsz!Üdv,az Influenza"
vagy a 11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!