Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért ilyen félénkek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ilyen félénkek manapság?

Figyelt kérdés
Miért nem mernek leszólítani egy srácot? Hisz ez az ő dolguk lenne, lassan már ott tartunk, hogy egy fiúnak kell odamenni egy lányhoz...
2011. szept. 2. 14:19
 111/146 anonim ***** válasza:
100%
A lánynak kell kezdeményeznie?? hát ez kurväjóóó..xD mindig is a férfinek kellett mivel igen ha egy lány kezdeményez akkor már ribäncozzák, és képzeld a lánynak nem mindegy mit mondanak rá...szóval ezt verd ki a fejedből hogy a lány udvaroljon, mert amióta világ a világ a férfinek kellett, szóval nálatok vagy apu egy pööcs és anyád irányít mindent és ezért gondolod h a nőnek kell mindent vagy szimplán csak sík hülye vagy..gondolj már bele milyen ciki lenne ha össze jössz valakivel és a csaj kezdeményezett és kérdezik a spanok hogy ismerted meg és akkor azt mondod h a csaj odament megszólított elhívott randira megkérdezte jártok e meg megkéri majd a kezed? xD de istenverte egy fäsz vagy te xDDDDD gratulálok fiam...
2011. szept. 5. 14:48
 112/146 A kérdező kommentje:

14:48

Engem meg striciznek :(

"és képzeld a lánynak nem mindegy mit mondanak rá..."

Ez elég nagy baj.

"gondolj már bele milyen ciki lenne ha össze jössz valakivel és a csaj kezdeményezett és kérdezik a spanok hogy ismerted meg és akkor azt mondod h a csaj odament megszólított elhívott randira megkérdezte jártok e meg megkéri majd a kezed? "

Azt mondanák: "hol vannak ilyen csajok, ez kva jó"

"gratulálok fiam..."

Ezek szerint azért írtad, hogy otthon anyu irányít, mert te vagy az anyukám és te irányító típus vagy? Már mindet értek :DD

2011. szept. 5. 14:53
 113/146 anonim ***** válasza:
100%
Isten mencs, hogy az anyád legyek..:D nem csak erre következtettem. de amúgy szerintem kicsit lenne csak ciki hogy mindent a csaj csinált de tudod mit akkor halj meg egyedül nő nélkül...xD
2011. szept. 5. 14:55
 114/146 gyalugép válasza:
100%

hol élsz öcsém vákumba?

ezek nem félénkek egy picit se. de muszáj is nekik mert a mai gyerekek a 60 kilójukkal nem az a tipikus férfi jellemek.

2011. szept. 5. 14:55
 115/146 A kérdező kommentje:

14:55

"de amúgy szerintem kicsit lenne csak ciki hogy mindent a csaj csinál"

NEM mindent te húgyagyú :DD Csak a kezdeményezést. Ha egy lány képes kezdeményezni, akkor az izgató és érdekes személyiségre vall, de ezt te soha nem tudhatod meg, hiszen ülsz a kezeden és várod, hogy felszedjen valaki, ahelyett, hogy kihasználnád az adottságaid (már ha vannak).

A kérdésem nem azt jelenti, hogy én soha nem kezdeményezek, mindenki nő nélkül hal meg, még akkor is ha egy csomót szexeltem életemben.

gyalugép

Ha vákumban élnék, kicsit darabokra szakadtam volna már. :D

2011. szept. 5. 15:04
 116/146 anonim ***** válasza:
0%

"gondolj már bele milyen ciki lenne ha össze jössz valakivel és a csaj kezdeményezett és kérdezik a spanok hogy ismerted meg és akkor azt mondod h a csaj odament megszólított elhívott randira megkérdezte jártok e meg megkéri majd a kezed? "

Ki a francot érdekel, hogy mások mit fognak gondolni? Vagy neked ez annyira fontos? Ez aztán nagyon érett hozzáállásra vall.

2011. szept. 5. 15:29
 117/146 A kérdező kommentje:

15:29

Komolyan 70 kommentet kellet várnom egy értelmes emberre?

Köszönöm :)

2011. szept. 5. 15:30
 118/146 anonim válasza:
100%
basszus, lassan minden kezdeményezést a lányoknak kell csinálni? De ha megvan akkor : leszólítás, beszélgetés, csók, szex = qrva. házasság, szakítás, válóper = frigid. Még mi vagyunk lealázva, amikor a férfiak ennyire arcoskodnak, közbe meg a hátuk mögött mindenki leb.zizza őket. Oké, nem mindent nektek kell csinálni, de nézd már meg, hogy megvan-e még a f.szod!
2011. szept. 5. 15:30
 119/146 A kérdező kommentje:

15:30

"basszus, lassan minden kezdeményezést a lányoknak kell csinálni?"

Aha :D

"De ha megvan akkor : leszólítás, beszélgetés, csók, szex = qrva. házasság, szakítás, válóper = frigid. "

Ez hülyeség, alapból a házasság minek?

"közbe meg a hátuk mögött mindenki leb.zizza őket"

Én reménykedem benne, hogy leb.ziznak, mert akkor rólam beszélnek a szabadidejükben :D

"Oké, nem mindent nektek kell csinálni, de nézd már meg, hogy megvan-e még a f.szod!"

Köszöni jól van, elég aktív mostanában. :)

2011. szept. 5. 15:34
 120/146 anonim ***** válasza:
100%
Ember XD (am én vagyok a söréteses kommentelő XD) na szóval...a házasság szerintem jó dolog.ez az egyik (am is ez az élet rendje:))a fiúkban legyen annyi gerinc h kezdeményezzenek, különben a nő nem fogja magát nőnek érezni , ami azért nem egy -két hisztihez vezethet :D teljesen jogosan :D éreztesd már vele ugyan hogy vonzó, és bejön neked :)mert ha ő kezdeményez már a kapcsolat elején mi lesz majd a szexben?:D ez később fog ám visszaütni, tapasztalat :D
2011. szept. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!