Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen félénkek manapság?
14:48
Engem meg striciznek :(
"és képzeld a lánynak nem mindegy mit mondanak rá..."
Ez elég nagy baj.
"gondolj már bele milyen ciki lenne ha össze jössz valakivel és a csaj kezdeményezett és kérdezik a spanok hogy ismerted meg és akkor azt mondod h a csaj odament megszólított elhívott randira megkérdezte jártok e meg megkéri majd a kezed? "
Azt mondanák: "hol vannak ilyen csajok, ez kva jó"
"gratulálok fiam..."
Ezek szerint azért írtad, hogy otthon anyu irányít, mert te vagy az anyukám és te irányító típus vagy? Már mindet értek :DD
hol élsz öcsém vákumba?
ezek nem félénkek egy picit se. de muszáj is nekik mert a mai gyerekek a 60 kilójukkal nem az a tipikus férfi jellemek.
14:55
"de amúgy szerintem kicsit lenne csak ciki hogy mindent a csaj csinál"
NEM mindent te húgyagyú :DD Csak a kezdeményezést. Ha egy lány képes kezdeményezni, akkor az izgató és érdekes személyiségre vall, de ezt te soha nem tudhatod meg, hiszen ülsz a kezeden és várod, hogy felszedjen valaki, ahelyett, hogy kihasználnád az adottságaid (már ha vannak).
A kérdésem nem azt jelenti, hogy én soha nem kezdeményezek, mindenki nő nélkül hal meg, még akkor is ha egy csomót szexeltem életemben.
gyalugép
Ha vákumban élnék, kicsit darabokra szakadtam volna már. :D
"gondolj már bele milyen ciki lenne ha össze jössz valakivel és a csaj kezdeményezett és kérdezik a spanok hogy ismerted meg és akkor azt mondod h a csaj odament megszólított elhívott randira megkérdezte jártok e meg megkéri majd a kezed? "
Ki a francot érdekel, hogy mások mit fognak gondolni? Vagy neked ez annyira fontos? Ez aztán nagyon érett hozzáállásra vall.
15:29
Komolyan 70 kommentet kellet várnom egy értelmes emberre?
Köszönöm :)
15:30
"basszus, lassan minden kezdeményezést a lányoknak kell csinálni?"
Aha :D
"De ha megvan akkor : leszólítás, beszélgetés, csók, szex = qrva. házasság, szakítás, válóper = frigid. "
Ez hülyeség, alapból a házasság minek?
"közbe meg a hátuk mögött mindenki leb.zizza őket"
Én reménykedem benne, hogy leb.ziznak, mert akkor rólam beszélnek a szabadidejükben :D
"Oké, nem mindent nektek kell csinálni, de nézd már meg, hogy megvan-e még a f.szod!"
Köszöni jól van, elég aktív mostanában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!