Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg azt a fiút, akiről csak annyit tudok, hogy hol lakik?
Előre is bocsánatot kérek, ha vmit rosszul írok le, de pár szavat csak szlovákul tudok.
Na szóval, azt tudom a fiúról, hogy a nekünk szembenlévő panelházban lakik, az első emeleten. Kutyasétáltatás közben figyeltem fel rá, ma láttam az alakját, magas, sportosan öltözködik. Gondolom fősulira jár, mert mindig világít neki az asztali lámpa és tanulhat.
Lehet pár embernek ez viccesnek fog tűnni, de komolyan gondolom. Hogy tudnák róla többet kideríteni, esetleg megismerni, véletlenül össze futni vele?
Igen tudom, nem is ismerem, közelről se láttam...De valami azt súgja, hogy muszáj megismernem!:)
Bunkó válaszoktól kíméljetek!Kösz
L, 18
Olyan tanácsot szeretnék neked adni, amit biztos, hogy senki más nem ad. :)
De... lehet, hogy ez most nagyon furcsának fog tűnni, viszont hatásos: légy őszinte. Semmi kifogás nem kell. Ha a srác nem az a menő fazon, akkor nem fogja ő sem poénra venni. Köszönj neki, nyugodtan. Nézz a szemébe mélyen, a tied úgyis biztos, hogy csillogni fog... És csak, ismerd meg.
Ha úgy adódik, megmondhatod neki azt is, hogy úgy érezted, muszáj megismerned.
Hidd el, tetszeni fog neki :) Az őszinteséged, és biztos, hogy Te is. Nagyon sok sikert kívánok!
Ui.: Én sokszor sok olyan embert veszítettem már el, akit nem is ismertem, de nem is volt alkalmam megismerni. Nagyjából azért, mert nem voltam elég bátor. Hidd el, a pasik szeretik a határozott lányokat! És nincs mitől félned. Ha működnie kell, úgyis megtaláljátok egyből a közös hangot... :)
3.-nak: én sétáltatom a kutyám, neki nincs :)
4.-nek: igen, megtenném, csak mondom, lehet ha utcán találkoznánk vele fel sem ismerném, olyan homályos az egész fiú, mivel csak annyira láttam, hogy ment fel a lépcsőkön, és ezt is csak kintről. Próbáltam, amikor kint voltam az ablaka felé kukucskálni, egyszer ott is volt és nézett, én meg őt, de ez is csak függöny mögül volt, szoval nem láttam őt rendesen :(
Lehet ostobaság, de akkor is kell!
Köszi a válaszokat :)
Szia! Huh, ismerős helyzet, velem is úgy van, hogy tetszik egy srác, aki a közelben lakik, de mondjuk nekem nem lenne bátorságom rá, megszóllitnai őt.
Vagy amit az internetről irtak, hogy ott kikerseni...menj fel pokec-re (www.pokec.sk) és ott keresgélj....hátha fent van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!