Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg nincsenek már normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek már normális leszbikus lányok a világon?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, akárkivel is próbálok ismerkedni a korombeliek közül, az mind csak "kipróbálná lánnyal" vagy egyszerüen tipikus tiniribi aki SP-t hallgat és nyáladzik este az árokban részegen...

Nincs már tényleg senki olyan, aki tényleg rendes igazi kapcsolatot keres, értelmes is és komolytalan is tud lenni? :D

17/L

2011. aug. 31. 23:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
27%

"most akkora hülyeséget mondtál, a heterok is csinálják análba, szóval mind1. és ennyi erővel egy fa.sznak se kéne egy húgyos pi.nába turkálnia. na most elment a kedved a heteroktól? -.- "

Ezen a kommenten percekig szakadtam. :D

Kezdjük. Az a bizonyos hátsó bejárat nem éppen arra való. Ha valaki mégis arra akarja használni, előtte kell egy alapos öblögetés...

Folytassuk. A punci, ahonnan a vizelet kifolyik, szűk. Nem arra való, hogy egy farok bemenjen, hanem arra, hogy a vizelet kijöjjön.

Szerintem te még nem láttál nőt közelről. Lehet, hogy most meg fogsz döbbenni, de a nőknek ott lent van egy plusz lyukuk. Na. Oda kell betenni azt a bizonyos szervet. Onnan nem jön se vizelet, se széklet, max. egy baba. Az is csak ritkán.

Egyébként meg, a b.zik nem azért gusztustalanok, mert más végbelében vájkálnak, hanem azért, mert férfi létükre nőként vonaglanak, gesztikulálnak, beszélnek, stb...

Ha pedig mégse, akkor pedig nem undorítóak.

Mivel az emberek b.zikkal nagyrészt az éves melegfelvonuláson találkoznak, ahol az első típus erős többségben van, ezért általánosítottak minden b.zira.

A b.zi pedig nem csúnya szitokszó, a Sex és New York-ban a főszereplő csaj is így illette b.zi barátait. Pedig az egy liberális sorozat.

2011. szept. 4. 22:58
 32/48 anonim ***** válasza:
14%

A kérdezőnek pedig:

17 évesen eldönteni, hogy lezbikus vagy? Ilyenkor még sok heteró is kétkedik a saját identitásában.

Nem akarlak visszatéríteni minden áron, de nem ártana beszélned egy szakemberrel. Lehet, hogy valami sokk ért a férfiakkal kapcsolatban, és nem is vagy igazi lezbikus, csak undorodsz a férfiaktól.

Vagy egyszerűen még nem fejeződött be a nemi érésed.

Linket nem tudok adni, de a homokosok kb. 70%-a átnevelhető teljes értékű heteróvá. Gondolom, fordítva is hasonló lehet az arány.

2011. szept. 4. 23:00
 33/48 A kérdező kommentje:

ma 22:51-nak és az utolsó válaszolónak: Látszik, hogy egyikötök se éli át ezt a dolgot :) Ez nem úgy megy, hogy egyszer csak eldöntöd, hogy kihez vonzódsz.

Sose érdekeltek a srácok, kiskoromban is a lányokat néztem már meg mindig, a srácok iránt semmit se érzek, semlegesek számomra és kinézetre pedig ugyan olyan mind, kivéve ha kilóg valamivel a sorból (feltünö ruhák stb.)

Nem fogok senkit gyözködni, én tudom amit tudok :)

Arra pedig, hogy át lehet téríteni a melegeket, az bizony jó nagy baromság kedves utolsó. Nem tudom honnan veszel ilyeneket, de az biztos, hogy nem igazi melegekröl szólt a dolog, ha tényleg "meg lettek térítve" :)

2011. szept. 4. 23:33
 34/48 A kérdező kommentje:

Ja és plusz még annyit, hogy ennyi erövel akkor a heterokat is átlehetne nevelni meleggé... Ha maradunk a te gondolatmenetednél.. :)

Látod, hogy mekkora hülyeség.

2011. szept. 4. 23:34
 35/48 anonim ***** válasza:
37%

"kinézetre pedig ugyan olyan mind"

Két férfi:

[link]

[link]

Kinézetre ugyanolyanok?

2011. szept. 5. 02:31
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

lényegtelen, hogy hány éves az ember. ez nem korfüggő, hogy ő mikor tudja magában tudatosítani az identitását.. és 13/4 éves koromban éreztem, hogy nem olyan vagyok, mint a többi átlagos lány.

amúgy ez egy korrekt vitatéma, úgyhogy éljenek a leszbik! :)

2011. szept. 5. 06:34
 37/48 A kérdező kommentje:

Ma 2:31: Más a hajszine a kettönek... Ezen kivül ugyan olyan érdektelen és unalmas kinézetü mindkettö...

Nem fogsz megtéríteni szóval ne erölködj :)

2011. szept. 5. 09:17
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Hol ugyanolyanok a férfiak?

[link]

[link]

Amúgy 22:51-es vagyok

Te egy buta, flegma, agyátjátszós 'leszbi' vagy, akinek normálisan válaszol az ember, erre nemhogy nem köszönömöt, vagy kösz a segítséget... áááá... te bunkó vagy, és mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra.

VELED van a baj! Nem mással. Nem csodálom, hogy bebeszéled a másságod magadnak, mivel gondolom a srácoknak nem kellettél a modorod miatt.

És őszintén sajnálom előre azt a lányt, akivel összejössz (vagy nem).

Nagyon nem vagy nyitott a világra, pedig sokmindenről lemaradsz. Skatulyázd be magad továbbra is, hajrá!

2011. szept. 5. 09:52
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Ehh...bunkók.

Szia!Lehet,hogy most többen ki fognak fütyülni azért amit most írok.A jó ég sem tudja,hogy mennyire lesz@rom.24 éves lány vagyok,és szűz.Nem azért mert nem lett volna lehetőségem.Jártam egy pár fiúval rövidebb ideig de rájöttem,hogy engem a férfiak csak idegesítenek.Tudtam,hogy nekem nem ez kell.Bizonyos jelek már hosszabb ideje arra utalnak,hogy a nőkhöz vonzódom,csak hezitálok és nem is tudom,hogy hol ismerkedhetnék meg valakivel.Nem hinném,hogy bárkit érdekelne egy aggszűz.Ezekkel a barmokkal ne törődj,az itt lévő modortalan pasiknál szerintem az verte ki a biztosítékot,hogy neked nincs szükséged egy férfira ahhoz,hogy boldog légy.Sérti a kis lelkecskéjüket:)

Ha biztos vagy magadban akkor jó.Az angyalkak.hu nevű oldalon állítólag lehet ismerkedni,én szét is néztem de az a baj,hogy sok az olyan ember,aki csak futó kalandot keres.Vagy még ott van a pride.hu.Sok sikert:)

2011. szept. 5. 10:47
 40/48 A kérdező kommentje:

ma 09:52: Ugyan mit köszöntem volna meg? Leírtam neked válaszban, hogy nagyon nem látod át a dolgokat. Te leakarsz beszélni valami olyanról, amiröl egyszerüen nem lehet.. Nem hiszem, hogy bunkó voltam azzal, hogy nem adok igazat abban, amiben nagyon nincs igazad :)

Amúgy pedig a két képen lévö srác is ugyan olyan érdektelen... ha az utcán elmennének mellettem észre se venném öket :)

Utolsó: Örülök, hogy vannak páran akik értelmesen is tudnak válaszolni, ez igaz a többiekre is akik megértették, hogy mit is kérdeztem :)

Az angyalkákon voltam regizve, de nem nagyon vált be.. tényleg túl sok a "kipróbálnám" stílusú ott... A pride.hu-t is néztem már, de elég furcsának tünik nekem.. nem hiszem, hogy ott nagyon lehetne ismerkedni.. :/

Azért köszi a válaszod és sok sikert neked is ^^

2011. szept. 5. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!