Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet még így is barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még így is barátnőm?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy kigyúrt bulizós srác inkább otthol ülök a gép elött.ha megtetszik egy lány hogyan szólitsam le mit mondjak neki hogy legyen nála esélyem legyek kedves és adjam önmagamat vagy inkább próbáljam elhitetni vele hogy egy menő srác vagyok
2011. aug. 31. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
-Szia hányas a karid WOW-ban?
2011. aug. 31. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki h van 3 lvl80as karid a wowban, tuti egyből benedvesedik
2011. aug. 31. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok egy csajt, aki imád wowozni, összehozzalak titeket? :)
2011. aug. 31. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Állj fel a gép elől és takarodjál kifele az emberek közé, járj szórakozni és közösségekbe!
2011. aug. 31. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

először is, próbálj meg rendesen fogalmazni, írásjeleket kitenni. Oké? :) Köszi.

Másodszor, lehet így is barátnőd, de ha lesz, akkor már nem fogsz a gép előtt ülni, ha meg igen, akkor nem lesz sokáig a barátnőd... Szóval nem gond ez még, de később nem szabad hogy a kapcsolat rovására menjen.

2011. aug. 31. 13:35
 6/11 A kérdező kommentje:
nem nem játszok ilyen játékon Xd
2011. aug. 31. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg te is f@szbuk függő vagy? :O
2011. aug. 31. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is otthon ülős srác vagyok mégis volt barátnőm nem is egy, a gépen való játszás sosem ment a kapcsolatom rovására mert megtudtam állni hogy ne játsszak rajta. A gond az teljesen más volt ami ugye családi tragédia miatt történt és 1 hónapig szinte semmihez nem volt kedvem mert annyira magam alatt voltam és a barátnőm ezt nem volt képes megérteni. Persze interneten is lehet ismerkedni lányokkal de amint lehet találkozzatok személyesen menjetek el valamerre, kicsit szórakozzatok, hidd el jót fog tenni ez neked.
2011. aug. 31. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Dehogy! Ne próbálj olyannak látszani, amilyen nem vagy!

Egyáltalán nem minden lánynak azok az (ál)menő fiúk jönnek be.

2011. aug. 31. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát túl nagy mértékben semmiképp ne kamuzz, mert az nagyon fárasztó :)

Mondjuk én ilyen vagyok, szóval én nem játszanék el semmit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. aug. 31. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!