Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Annyira rossz. : S
Figyelt kérdés
Na az a helyzet, hogy hétvégén voltam gólyatáborban és megtetszett egy fiú aki osztálytárs lesz ( de nem lesz sok közös óránk, mivel külön csoportban vagyunk ). És neki más lány tetszik. és nem tudom mit csináljak.:S:'( ő nem tudja, hogy nekem tetszik. mi legyen???:(( HELP!!2011. aug. 30. 22:07
11/17 anonim válasza:
Ha neki más lány tetszik akkor szívtál, de ha ezek után mégis összejön veled az a csávó is egy igazi Don Juan. Szóval jobb, ha hagyod hogy a másik lánynál próbálkozzon. Az a verzió hogy ő neki tetszel, de egy másik lány lenyúlja időben? Vagy egy másik fiú neked szerelmet vall mikor te egy másik srác tetszik? Hagyd őt nyugton! Hidd el majd találsz valakit magadnak és eltudod felejteni.
12/17 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2011. aug. 30. 23:23
13/17 anonim válasza:
Ne félj, hanem mondd meg neki! Ha félsz akkor elszalasztod!
14/17 anonim válasza:
Szia Hasonló cipőben járunk az alapsztorit illetően.Tetszik egy srác nekem is és már barátok vagyunk tavaly november óta...végig asszisztálta a szakításomat folyamatosan elhívott sétálni meg minden.Teszi a 2értelmű dolgokat és közös barát szerint forr köztünk a levegő de nem lép semmit...Mások nekem is mondták h: "lépjél Te,meg h kapd le...stb" csak azt nem értik h okés h lekapom és ha nem akar többet? elveszítem a barátomat. Legyél először a barátja aztán majd alakul tovább.Hagyd h Ő alakítsa.Nekem a barátom pl elmeséli ki tetszik neki.Ha tudná mit érzek akkor nem mondaná el.De ha bajba van engem hív először és ez roppant jó érzés.Márcsak attól félek,h ha lesz nője akkor mit fogok csinálni...félek h elveszítem ezeket a meghitt perceket/órákat/napokat amiket így eltöltünk h mind2en szinglik vagyunk. Szóval a tanács: Kerülj hozzá közelebb és egyszer észrevesz mint nőt.Ha nem akkor tudsz tovább lépni. :) remélem tudtam segíteni
16/17 anonim válasza:
Nem jó ötlet osztálytárssal kezdeni, se ugyanabból a suliból, persze pár embernek összejön a dolog.
Én is már most félek, mert kb. az osztályba az összes fiú helyes, és úú :D
De nem lehet mit tenni, ez van, majd jön más!:D
17/17 A kérdező kommentje:
23:51 igen hasonló, csak én nemvagyok vele olyan jóba...párszor beszélgettünk...
utolsó...igen lehet eztkéne.:/
2011. aug. 31. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!