Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy vöröshajú fiu is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vöröshajú fiu is lehet helyes?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 00:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sosem rajongtam a vörös pasikért. Azért azt be kell vallani, hogy jól látod te a helyzeted, ugyanis nem sok helyes vörös egyed szaladgál az utcákon. Egyszer összeakadtam egy vörös fiúval, aki szintén nem volt helyes, de megfogott. Aztán összetörte a szívem...
2011. aug. 30. 01:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem. Nem lehet. Ez törvénybe is van foglalva. Ha vörös a hajad és helyes vagy, akkor kivégeznek.:)
2011. aug. 30. 01:21
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
nem. én rühellem.
2011. aug. 30. 01:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Na mégegyszer.. szerintem ez nem csak a hajszíntöl függ, hanem az arctól, kisugárzástól stb. is, hogy valaki helyes-e. Pl. a barna, fekete, szöke hajú fiúk között vannak bün rondák, de helyesek is, ugyanúgy, mint a vöröseknél. Én úgy vettem észre, hogy valaki vagy imádja, vagy utálja a vörös hajúakat. Én az elöbbi táborba tartozom, álmaim pasija Harry herceg, Ron is helyes szerintem a Harry Potterböl, és ismerek egy olyan fiút a környékünkön, aki nagyon jól néz ki. :)
2011. aug. 30. 01:32
 15/23 Dr. Endressy László ***** válasza:
Europai unios normák szerint sem lehetséges.
2011. aug. 30. 01:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó : D

Szerintem szexi, főleg ha van hozzá kis szeplőd is.

2011. aug. 30. 01:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Bereczki Zoltán írtó helyes. Imádom. Szóval igen,lehet. :D
2011. aug. 30. 02:09
 18/23 A kérdező kommentje:

nem magam miatt kérdeztem, csak sokszor látok vörös hajóú fiukat magányosan, letörve!!

szerintem egy fiu akkor néz ki jól ha izmos, jóképű és jófej!

szerintem a legtöbb baj a vöröseknél, hogy mindig csúfolják őket és már nincs önbizalmuk!!

pedig lehetne rajta változtatni, manapság már rengeteg dolog van arra hogy megszépülj és nem csak nőknek!!

csak nekik már anyira nincs önbizalmuk ehez hogy inkább, otthon vannak és csak tanulnak mert ha felnőnek egyedül lesznek és nincs aki segítsen nekik!!

szóval szerintem sok ember elgondolkozhatna azon hogy ő is lehetett volna ilyen és nem kell bántani a másikat mert ő is ember és élnije neki is kell!!

2011. aug. 30. 02:25
 19/23 anonim ***** válasza:
sztem ha jól nézki ezt nem a hajszíne fogja eldönteni 14/L
2011. aug. 30. 11:08
 20/23 anonim ***** válasza:

persze!!!

én kifejezetten bolondulok Rupert Grintért! nagyon aranyos szerintem.. és akárkinek állhat jól. ha valakinek nem tetszel akkor biztosan közrejátszik hogy milyen vagy belülről, és az arcod, tested ha akülsőt nézzük..mert a szeplő és a haj az így biztos nem, legalábbis nálam nem!!

2011. aug. 30. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!