Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vöröshajú fiu is lehet helyes?
Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó : D
Szerintem szexi, főleg ha van hozzá kis szeplőd is.
nem magam miatt kérdeztem, csak sokszor látok vörös hajóú fiukat magányosan, letörve!!
szerintem egy fiu akkor néz ki jól ha izmos, jóképű és jófej!
szerintem a legtöbb baj a vöröseknél, hogy mindig csúfolják őket és már nincs önbizalmuk!!
pedig lehetne rajta változtatni, manapság már rengeteg dolog van arra hogy megszépülj és nem csak nőknek!!
csak nekik már anyira nincs önbizalmuk ehez hogy inkább, otthon vannak és csak tanulnak mert ha felnőnek egyedül lesznek és nincs aki segítsen nekik!!
szóval szerintem sok ember elgondolkozhatna azon hogy ő is lehetett volna ilyen és nem kell bántani a másikat mert ő is ember és élnije neki is kell!!
persze!!!
én kifejezetten bolondulok Rupert Grintért! nagyon aranyos szerintem.. és akárkinek állhat jól. ha valakinek nem tetszel akkor biztosan közrejátszik hogy milyen vagy belülről, és az arcod, tested ha akülsőt nézzük..mert a szeplő és a haj az így biztos nem, legalábbis nálam nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!