Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mi történne ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi történne ha?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, aki egy pár hónapig hajtott rám, ugyan nem nyomult, de azért egyértelmüen láttam, hogy belém szeretett.

Engem viszont nem érdekelt és egy idö után csak úgy eltüntem egyszerüen szó nélkül és nem vettem fel a telefont többet neki. Ez volt már lassan 7-8 hónapja...

Vajon mi történne, ha most hirtelen megjelennék nála?

17/L

2011. aug. 29. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

én becsuknám az ajtót hogy huzz el innen ha a véleményem rdekel.

miaz hogy csak ugy szó nélkül otthagyod?? :O

nem értem na mind1 kérdésre válaszoltam :)

2011. szept. 2. 19:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Pont ezt szerettem volna, hogy válaszoljatok :)
2011. szept. 2. 19:19
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha ott hagytad, most miért akarsz visszamenni hozzá? Ejtett valami diszkós diszb.uzi és most jó volna kisirni valakinek a vállán a csalódást?
2011. szept. 2. 19:38
 14/24 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy visszamennék okostojás? Ez egy feltételezés volt és semmi több. Továbbra se érdekel ö engem, így nem értem miért is mennék vissza.

De látom az általánosítás megy, bár ez nem lep meg egy hozzád hasonló lúzertöl. Nem olyan rossz ám a világ mint hiszed, csak néha mozdulj ki :)

2011. szept. 2. 19:54
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem érdekel akkor meg minek foglalkozol vele? Jól esik az egódnak, hogy tipor utánad valaki? Nőjj fel inkább. Hja, bocs, az nem fog menni. Inkább tedd szét a lábad valamelyik is buzacsirának, az ám az élet!
2011. szept. 2. 20:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Ne erölködj inkább, nem tudsz meghatni :D
2011. szept. 2. 20:40
 17/24 dep25 ***** válasza:
100%
én páros lábbal rugnálak ki :D
2011. szept. 2. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem erölködöm. Értelmi fogyatákossokkal nem foglalkozom. De a srác helyében jól megszivatnálak, hogy kétszer meggondold kivel szemétkedsz! Hülyepics@!
2011. szept. 2. 20:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Most jó lenne,mi??? Miért kosaraztad ki annak idején mikor még akart tőled valamit? Birom az ilyeneket.... -.-
2011. szept. 3. 01:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 20:48-assal... :)
2011. szept. 3. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!