Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha buliban barátnőitekkel táncoltok, akkor hogy érdemes egy srácnak közelednie?
Hááááááááát....ez egy jó kérdés. Őszintén szólva, ha tetszik a fiú, szinte mind1, h hogyan hozza a tudomásomra h megakar ismerni, ha meg tetszik akkor meg azért mind1...szóval érted:D
De volt egy olyan eset, h táncoltam egy szórakozóhelyen, és vmi emeleten v dobogón v vhol, táncolt egy fiú és odanéztem és pont akkor nézett rám ő is, rám mutatott, rám kacsintott( tegyük hozzá, h baromi jól táncolt) és elkezdtünk szemezni, aztán eltűnt és a következő pillanatban mellettem állt, és igazából nem táncoltunk csak így néztük egymást, meg kicsit mozogtunk aztán vhogy elkezdtünk beszélgetni. Ez nagyon-nagyon tetszett(mármint, h így kiszurt a tömegből) de lehet csak azért mert a fiúért is oda-vissza voltam/vagyok. De tény, hogy ehhez elég sok önbizalom kell.
Amugy mondom ha nem vagy olyan táncos alkat, akkor a szimplán odamész hozzá h huuuh muszáj volt odamenned hozzá mert ....stb. Ennek minden lány örül, ha egy kedves fiú bókol, ha tetszik a srác ha nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!