Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha buliban barátnőitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha buliban barátnőitekkel táncoltok, akkor hogy érdemes egy srácnak közelednie?

Figyelt kérdés
Vegyük pl. szabadtéri szórakozó helyet, ott ugrabugrál a kiszemelt lány a barátnőivel, akit szeretnék megismerni. Inkább beszélgetni, mint táncolni szeretnék vele első körben, mert sajnos nem az a típus vagyok, aki széles vigyorral beugrik a lányok közé, és megragadja a kiszemelt kezét, aztán pedig megy a rock\'n\'roll :). Szóval egy italra elhívni már elég lejárt lemez, de akkor hogy érjem el, hogy sikerüljön kiragadni a barátnői mellől, és beszélgessen velem? :)
2009. ápr. 18. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha bejössz neki, akkor elég egy intés, hogy "Gyere ide!", és megy is, aztán elhívhatod bárhova...:D
2009. ápr. 18. 15:29
 2/9 A kérdező kommentje:
jóó, de nem minden lány ilyen, hogy első szóra ugrik.., vagy igen? :D Lányok? titeket hogy szoktak leszólítani ilyen esetben? :)
2009. ápr. 18. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Áh nem. Én egy intésre biztosan nem mennék oda. De elmondom nálam hogyan próbálkoztak, h "elragadjanak" a barátnőim közül:D Van a tipikus, táncolós, h odajön hozzám táncolni, de ezt ugye te nem akarod. Akkkor volt aki csak odajött és mondta ne haragudj de egyszerűen muszáj volt idejönnöm hozzád- és akkor mondasz vmit, amit tényleg igaznak vélsz- pl mert annyira gyönyörű vagy, vagy mert nagyon jól táncolsz, vagy egyszerűen csak szimpatikus vagy. Akkor ugyis odamehetsz sztem, h meghívhatod-e egy italra (sztem nem lejárt lemez:)), vagy még olyan is volt, h a pincérrel küldtek italt :))) és azt ugye illik megköszönni :) sőőőőt igaz ez nem mo-n volt, és itthon ilyet még nem láttam, de rózsát is küldtek egyszer:D
2009. ápr. 18. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:
neked melyik tetszett a legjobban? :)
2009. ápr. 18. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hááááááááát....ez egy jó kérdés. Őszintén szólva, ha tetszik a fiú, szinte mind1, h hogyan hozza a tudomásomra h megakar ismerni, ha meg tetszik akkor meg azért mind1...szóval érted:D

De volt egy olyan eset, h táncoltam egy szórakozóhelyen, és vmi emeleten v dobogón v vhol, táncolt egy fiú és odanéztem és pont akkor nézett rám ő is, rám mutatott, rám kacsintott( tegyük hozzá, h baromi jól táncolt) és elkezdtünk szemezni, aztán eltűnt és a következő pillanatban mellettem állt, és igazából nem táncoltunk csak így néztük egymást, meg kicsit mozogtunk aztán vhogy elkezdtünk beszélgetni. Ez nagyon-nagyon tetszett(mármint, h így kiszurt a tömegből) de lehet csak azért mert a fiúért is oda-vissza voltam/vagyok. De tény, hogy ehhez elég sok önbizalom kell.

Amugy mondom ha nem vagy olyan táncos alkat, akkor a szimplán odamész hozzá h huuuh muszáj volt odamenned hozzá mert ....stb. Ennek minden lány örül, ha egy kedves fiú bókol, ha tetszik a srác ha nem. :)

2009. ápr. 18. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
na rosszul írtam! *ha meg NEM tetszik
2009. ápr. 18. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Én félénkebb csaj vagyok, nem szeretem ha hirtelen "letámadnak", nekem szükségem van némi felkészülési időre úgymond. Tehát én azt javaslom, hogy kerülj látótávolságon belülre, beszélgess közben a barátaiddal, és közben küldj felé kedves pillantásokat, mosolyogj sokat, amíg meg nem érti, hogy bejössz neki. Utána pedig bevetheted az előbbi trükkök egyikét, italküldés aranyos, biztos nem utasítanám vissza.
2009. ápr. 18. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
bejön neked*
2009. ápr. 18. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
attol függ mennyi idös csajokat akarsz felszedni. nálam pl beválna ha odajönnél és megkérdeznéd meghivhatsz e egy italra. persze nem számit mennyiért, vagy hogy alkohol-e. lehet az egy pohár kola is. szoval legyél kedves, ne tul nyomulos de ha helyes vagy meg kedves nem fognak el küldeni a szingli csajok ne aggodj:)
2009. ápr. 19. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!