Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok segítsetek! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok segítsetek! Hogyan kell smárolnii?

Figyelt kérdés
Kicsit ciki de a barátnőm 14 éves és még nem smárolt. Az van h én hiába mondom nekii h én h csinálom azt nem értii meg. Adjatok neki tanácsot.!
2009. ápr. 17. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet tanulni, ez jön magától. Valószínű, hogy túl stresszeled ezzel a dologgal. Ha nem megy akkor várjatok.
2009. ápr. 17. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy a barátnődre hivatkozol és közben te nem tudsz "smárolni"...Amúgy miért lenne ciki, hogy 14 évesen nem tud?!
2009. ápr. 17. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ja és miért lenne ciki, ha 14 évesen nem smárolt?... Te vagy a ciki hogy ilyet mondasz.
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem meg qrvára nem ciki! Én 16 múltam, és még nem smároltam... de nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.:D Bedugod a nyelvét a srác szájába, aztán harcolsz a nyelvével.:D Csak csináldd ugyanazt, amit a srác, és örülj, hogy lánynak születtél.;D
 5/10 anonim ***** válasza:
sorry az elős válaszért, nem jól olvastam el :)
2009. ápr. 17. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját példámat tudom mondani: a srácodahajolt én meg gyakorlatilag sodrodtam az árral és megtörtént. És jó volt és nem vágta le hogy kezdő vagyok. Nem kell ezen izgulni.
2009. ápr. 17. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
tanitsd meg! ha 1x lesmárolod a bnőd és nem tud rola senki nem lessz semi baj.
2009. ápr. 18. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki!!!!!!!!A lényeg az egészben az,hogy adja á magát a pillanat varázsának és a srác majd mutatja mit kell csinálni.Csak őt kell követnie és NYUGI!!!!Rá fog jönni a második másodpercben,hogy miként is van a csók.A génünkben hordozzuk,hogy hogy kell csókolni akárcsak a szex.
2009. ápr. 18. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
10:29-es ritka nagy hülyeséget írtál!Nem vagyok a lezbikusok ellen de nem kéne nekik összezavarni a lelküket azzal,hogy ilyen ötleteket adsz nekik!
2009. ápr. 18. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézesd meg vele a Kegyetlen játékoknak azt a jelenetét, amiben csókolózni tanítják a kiscsajt, szerintem az alapján simán bele lehet tanulni, és látványnak se utolsó :P
2009. ápr. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!