Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal az utcán sétáltok, és közben beszólnak a párodnak, pl:jó a segged cica, vagy hasonlót akkor ti mit reagálnátok rá?
Velünk volt ilyen, egy csoport roma (...) ment az úton, én már előre féltem mondtam is barátomnak hogy próbáljunk sunnyogni, én éreztem hogy befognak valamit szólni :/
Odaértek mellénk, erre megszólal az egyik "Jó csajod van" fiúm csak megszorította a kezem de nemcsinált semmit, azok ott kicsináltak volna minket szóval szerintem okosan csinálta :D
15/L, 16/F
Szerintem egy ember nem szól be ilyet, max ha részeg. A fenti kérdés általában a kötekedőkre illetve a cigányokra igaz.
Az biztos hogy nem fogok szerencsétlen, másoknak beszólogató emberrel sem leállni vitatkozni, sem verekedni. Többen vannak (ez a cigány szokás a falkában vonulás) akkor meg tök 8 mert 3-4en 1 ellen esélytelen, gondolom senki sem profi boxoló, vagy fekete öves, nem beszélve a gyakorlatról.
Nálunk a búcsúban voltak ilyenek akik beugattak egyeseknek ( amíg nem volt polgárőrség - van vagy 8-10 éve is kb) De mindenki szánalmasan nézett rájuk, és kb lesz@rta mit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!