Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden pasi aki a neten próbálkozik csajozni az annyira nyomi? :S
Ha csak statisztikailag nézzük a dolgot ha végig mész az utcán és látsz mondjuk 100 fiút(nem ismerlek csak tippelek), abból 5-10 re szerintem azt mondod, hogy helyes. Na most ha neten ismerkedtél, akkor ott is el kéne menned 100 ilyen randira, hogy találkozz 1-2 szerinted helyesnek tartott fiúval.
Szerintem te nem olyan vagy, hogy felveszed MSN/FB-re és a 4. mondat után már a randit beszélitek.
Lassú víz partot mos.
Vannak jóképű pasik is netes ismerkedős oldalakon, és a hallottakból azt tudtam csak meg, hogy általában ezek nem nagyvárosban laknak, hanem kissebb városokban, községekben...
Ahol szinte a legtöbb lányt ismerik, ezek közül aki tetszett nekik, azzal vagy összejött vagy nem mert elhajtotta a csaj, vagy éppen az a csaj foglalt....
Ezek általában elmennek discoba vagy valami hasonló helyre...hátha ott összejön valami....ha nem!
Akkor marad a net... (mármint a mai világban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!