Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden pasi aki a neten próbálkozik csajozni az annyira nyomi? :S

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
mi számít nálad helyesnek?
2011. aug. 26. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a normális pasik a való életben próbálkoznak.
2011. aug. 26. 15:55
 13/27 asdface ***** válasza:

Ha csak statisztikailag nézzük a dolgot ha végig mész az utcán és látsz mondjuk 100 fiút(nem ismerlek csak tippelek), abból 5-10 re szerintem azt mondod, hogy helyes. Na most ha neten ismerkedtél, akkor ott is el kéne menned 100 ilyen randira, hogy találkozz 1-2 szerinted helyesnek tartott fiúval.

Szerintem te nem olyan vagy, hogy felveszed MSN/FB-re és a 4. mondat után már a randit beszélitek.

Lassú víz partot mos.

2011. aug. 26. 16:01
 14/27 anonim ***** válasza:
33%
Engem az idegesít, hogy a neten keresgélő lányok felszínes libák, akik csak a külsőre buknak.
2011. aug. 26. 16:02
 15/27 anonim ***** válasza:
írj privit én helyes vagyok :D
2011. aug. 26. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, te szép vagy?
2011. aug. 26. 16:23
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha annyira jó csaj vagy, akkor miért a neten ismerkedsz?
2011. aug. 26. 16:25
 18/27 anonim ***** válasza:
És te miért ott ismerkedsz ha mindegyik annyira nyomi? Vannak ott is értelmesek, csak az ilyen kis ribiket nem az értelmesek fogják megtalálni!
2011. aug. 26. 16:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Élőben bafacok.. és így akarják magukat kiélni
2011. aug. 26. 16:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Vannak jóképű pasik is netes ismerkedős oldalakon, és a hallottakból azt tudtam csak meg, hogy általában ezek nem nagyvárosban laknak, hanem kissebb városokban, községekben...

Ahol szinte a legtöbb lányt ismerik, ezek közül aki tetszett nekik, azzal vagy összejött vagy nem mert elhajtotta a csaj, vagy éppen az a csaj foglalt....

Ezek általában elmennek discoba vagy valami hasonló helyre...hátha ott összejön valami....ha nem!

Akkor marad a net... (mármint a mai világban)

2011. aug. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!