Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés

(16/L) Sosem volt még barátom, de jól nézek ki példaként ma is 2 robogós is integetett (akiket nem ismrerek), meg valaki mellett elmentem és mondta: csinos.

Múltkor egy 30-as pasival ketten maradtunk véletlenül és ezt mondja: Szerintem K***a jó nő vagy, már bocsánat a szóhasználatért. Mégsem mer senki megszólítani. Talán a magabiztos kisugárzásom az oka? Elbizonytalanítom őket? Nem igazán zavar, nem is estem kétségbe, mert tudom, hogy ha akarnék szinte bárkit megkapnék.Azért meg nem fogom az időmet szentelni valakire, mert már el kéne kezdeni vagy ciki egyedül ilyen csajnak, mert nem érzem így. Szóval nem fogom kevesebbel beérni. Intelligensebbnek érzem magam annál és önfejűbbnek, hogy a többiek nyomására járjak valakivel. Szóval érdekelne csak simán, hogy mi a véleményetek erről. Tényleg ilyen ijesztő egy magabiztos lány?

2011. aug. 25. 21:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igazából welee megfogalmazás kérdése az egész, de mivel nem olyan kérdést tettem fel, hogy "ez gáz,ciki?" ezért nem kerülgettem.
2011. aug. 25. 23:28
 22/29 welee ***** válasza:
juujjj de elvesztettem a fonalat, lehet hogy már késő van de milyen kérdésem? vagy mi?
2011. aug. 25. 23:38
 23/29 welee ***** válasza:

na leesett...

költői túlzásként írtad akkor.......

rendben, más hogy fest...

nem ismerlek csajszi nézd el ha más hogy jött le nekem,,,,

2011. aug. 25. 23:40
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, annak egyszerűbb egy sebezhető, komplexusos csajt keresni. Ha valaki komoly kapcsolatot akar, akkor ilyesztő lehet a magabiztosság, mivel önálló egzisztenciád és akaratod van, nincs szükséged arra, h egy pasi segítsen neked, így viszont úgy érezheti magát az illető, mint, akit kasztálnak. De az is lehet, h azért nem közelednek hozzád, mert félnek a visszautasítástól.
2011. aug. 26. 00:39
 25/29 anonim ***** válasza:

Szép vagy...., hát igen általában ezt szokták írni az elkeseredett kis tini akik még nem voltak meg..., szóval érted!

Nagyi, szülők, legjobb barik dicséretét ne számold hozzá...

amúgy meg, ha annyira nagy ász lennél, akkor már régen leszólított volna valaki, szóval ezt benézted...

Biztos ez a nagy önteltség ami az írásodból is látszik kisugárzik a fejedre is, ami azt árulja el, hogy egy sznob liba vagy...

Bocsi az őszinte válaszért..., nyugodtan lepontozhatsz...

2011. aug. 26. 01:31
 26/29 A kérdező kommentje:
Sznob liba...kicsit elhamarkodott ítéletnek érzem. Nem vagyok hülye ezért tudom, hogy nem apu, nagyi a mérvadó
2011. aug. 26. 08:35
 27/29 A kérdező kommentje:
Amúgy miért lennék elkeseredve? Ezt ki is fejtettem, ha az így lenne, nem így fogalmazok és a kérdést sem így teszem fel.
2011. aug. 26. 08:37
 28/29 anonim ***** válasza:

Drága!

Ha nem zavarna a dolog és nem lennél elkeseredve, akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna! Nagyon okosnak hiszed magad, de ez lehet, hogy a suliban matekórán így vagy, de az életben...

2011. aug. 26. 11:29
 29/29 welee ***** válasza:
100%
látod rosszul tetted fel a kérdést, szinte csak savazást kapsz...
2011. aug. 26. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!