Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés

(16/L) Sosem volt még barátom, de jól nézek ki példaként ma is 2 robogós is integetett (akiket nem ismrerek), meg valaki mellett elmentem és mondta: csinos.

Múltkor egy 30-as pasival ketten maradtunk véletlenül és ezt mondja: Szerintem K***a jó nő vagy, már bocsánat a szóhasználatért. Mégsem mer senki megszólítani. Talán a magabiztos kisugárzásom az oka? Elbizonytalanítom őket? Nem igazán zavar, nem is estem kétségbe, mert tudom, hogy ha akarnék szinte bárkit megkapnék.Azért meg nem fogom az időmet szentelni valakire, mert már el kéne kezdeni vagy ciki egyedül ilyen csajnak, mert nem érzem így. Szóval nem fogom kevesebbel beérni. Intelligensebbnek érzem magam annál és önfejűbbnek, hogy a többiek nyomására járjak valakivel. Szóval érdekelne csak simán, hogy mi a véleményetek erről. Tényleg ilyen ijesztő egy magabiztos lány?

2011. aug. 25. 21:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
küldjél képet
2011. aug. 25. 21:24
 2/29 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Nem,nem ilyesztő de egy öntelt,egoista lány annál inkább.
2011. aug. 25. 21:24
 3/29 twinky ***** válasza:
Lehet, hogy kilogott a csocsod vagy a hus a szoknya alol. Hiaba, ilyenek ezek a mai nyari ruhak. A motorosok biztos azert integettek, hogy nezd, kivan a p.naja. A pasas meg a mellbimbodra bukott.
2011. aug. 25. 21:29
 4/29 anonim ***** válasza:
25%
Egy kis egészséges egoizmust vélek fölfedezni a szavaidban, ugyanakkor a hozzáállásod nagyon szimpatikus :)
2011. aug. 25. 21:33
 5/29 welee ***** válasza:
100%

kép tényleg nem ártana

bárkit megkapnál hmmmm

ez már nem magabiztosság..

ez már majdnem beképzeltség.

meg tudod van az a nézés hogy " jó csaj megismerném"

meg van az a nézés, "hmmmm felnyalnám a plafonig"

nagyon nem mindegy hogy hogy néznek rád hidd el kicsi lány.

2011. aug. 25. 21:35
 6/29 A kérdező kommentje:
Valószínüleg így van...legközelebb majd jobban vigyázok. Csak akkor azt nem értem miért nem pénzt tartottak vagy kérdezték egyből a tarifát. Amúgy meg, ha valaki itt tényleg kérdez és nem úgy, hogy "szerintetek ez gáz vagy ciki" szóval nincs önbizalom hiánya akkor máer egoista? Nem Én találtam ki a visszajelzéseket.
2011. aug. 25. 21:36
 7/29 A kérdező kommentje:
Inkogn Nito a helyesírásod iJesztő. Neked van önbizalomhiányod? Mert amennyire "művelt" vagy szerintem kéne lennie...
2011. aug. 25. 21:38
 8/29 anonim ***** válasza:
Félreértettél, az egoizmus alatt épp a magabiztosságra gondoltam, ami egyáltalán nem baj, sőt! Csak így jobban esett megfogalmazni. De én kérek elnézést, ha ezzel megbántottalak!
2011. aug. 25. 21:39
 9/29 A kérdező kommentje:

Nem ribancosan öltözködöm efelől biztos vagyok. Apró gyöngy fülbevaló, blúzokat hordok sőt gyakran hordom kontyba a hajamat. Ma is így volt. Természetes gesztenyebarna ami egyébként derékig ér és nem is mázolom ki magam sosem. Szemceruza ami alig látszik és szempillaspirál. Ennyi.

Amúgy meg a SZINTE ott van.

2011. aug. 25. 21:42
 10/29 A kérdező kommentje:
Dehogy. Örülök, hogy magabiztos vagyok. Nem neked írtam, hanem a majdnem beképzeltségre meg előtte a prolinak.
2011. aug. 25. 21:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!