Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a szép nők a ronda pasikban?
Figyelt kérdés
Annyi szép nőt látok kifejezetten ronda vagy olyan semmilyen pasival. Tudom vannak nők akik pénzért meg ilyesmi. De én csomó olyan szép csajt ismerek akiknek a pasija mint a világháború, majom fej vagy nem látszik a szőrtől hogy ember épp, de a pasinak nincs pénze se. Mondják hogy csak a belső számít de szerintem ez baromság , én nem tudnék olyannal lefeküdni aki egyáltalán nem jön be de jó fej.2011. aug. 25. 14:20
11/29 anonim válasza:
bocs csak úgy lehetett érteni :D
Amúgy biztos mindenki imád, de tényleg!
12/29 anonim válasza:
Semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta. Csak arra akartam kilukadni, hogy mindenkinek más az ízlése. Ugyanúgy minthogy, ha nekem tetszik egy csaj, azt más lehet, hogy rondának találja.
13/29 anonim válasza:
omfg ezen mit nem értesz?
a szépség relatív persze vannak emberek akik mindenkinek tetszenek de normális embereknél ez ugy müködik hogy neked tetszik másnak nem van ami neked nem tetszik másnak meg igen IQFÁJTÖr
14/29 anonim válasza:
A belső tulajdonságok: az önbizalom, humorérzék, bátorság nagyon sokat számít.
15/29 anonim válasza:
azért mert a rondább pasik nem vágnak fel ,ha fel is vágnak akkor van mire és jobb szeretők mint a jóképű (apuci fizet) felvágós srácok és ami lényeges és nagyon fontos meg tudják becsülni partnerüket és nem dobálóznak velük mint valami rongy !
16/29 anonim válasza:
Ez utóbbi mind igaz rám még sincs csajom....azért számít a külső is. Ha valaki nagyon ronda azon nincs mit tenni, csak pénz segít.
18/29 anonim válasza:
Relélem találsz egy jóképű srácot magadnak.....aki úgy bánik majd veled mint a kapcájával.
19/29 anonim válasza:
Amúgy mi az már hogy a jóképű pasik mind bunkók, ha ez igaz lenne akkor sokkal több nő lenne csúnya pasival, de a tény az hogy attól hogy valaki még jóképű, nem bunkó. És az mrá simán übereli a kedves csúnya pasit.
20/29 anonim válasza:
Persze, a belső nem függ a külsőtől. Egy ronda pasi is ugyan úgy lehet szemét, mint egy jóképű rendes. Az viszont tény, hogy a jóképűek könnyebben elcsábulnak (nem minden esetben), a csúnyáknak meg nincs annyi lehetőségük erre.
De amúgy azok a fiúk, akik panaszkodnak, hogy nincs barátnőjük, mert olyan csúnyák, azok általában erős önbizalomhiánnyal szenvednek, ami nem épp vonzó a lányok szemszögéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!