Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem valaszol, talan tul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem valaszol, talan tul meresz a kerdesem?

Figyelt kérdés

Megkerdeztem a fiut e-mailben, hogy miert nem csokolt meg a randinkon, de nem valaszol. Mit gondoltok miert nem?

(A randi klassz volt, odaig volt meg vissza, este meg irt, hogy talalkozzunk megint mert tok jol erezte magat, de masnap reggel kaptam tole egy uzenetet, hogy csak baratok vagyunk, es nem kellett volna irnia.

Azota egyszer talalkoztam vele, es ahogy ram nezett, tudom,hogy erez valamit irantam, ne is mondjatok, hogy nem, csak azt, hogy mi lehet az oka, ha nem valaszol)

2011. aug. 24. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán azért mert úgy érezte még nincs itt az ideje az első randin én se csókolnám meg a lányt :)
2011. aug. 24. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
nem illik, nem szokás ilyet kérdezni..sztem gáz.
2011. aug. 24. 16:49
 3/5 BlackSword ***** válasza:
Mert simán csak a barátjának tart... Azért nem csókolt meg, és azért nem is válaszolt arra a kérdésre...
2011. aug. 24. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy... Nekem az 1. csókom úgy volt h a barátnőm kérte, szerintem ez még elfogadható, de ha emailben irod az bunkóság :D
2011. aug. 24. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
szerintem ronda vagy es a messedre 1 joh kep van kiteve,es ot foloszedet es mikor elobe mg latot szegyelet elmeni es othagyni de azert nm tudot mg csokolni mert undorodot.(tapasztalatbol besz)es azert hagyot ot masnap
2011. szept. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!