Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak még egy évet? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még egy évet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok, meg ő is belém, és beszéltük, hogy járunk, de amikor megkérdeztem tőle, hogy eljönne-e velem moziba, azt mondta, hogy "Túl fiatal vagyok...anya szerint... Majd 8.-ban talán... :S (Most lesz 7.es) Várjak egy évet? 13/F
2011. aug. 24. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Háyn éves a lány ?
2011. aug. 24. 12:47
 2/7 A kérdező kommentje:
12
2011. aug. 24. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok! :)

Esetleg ha először náluk találkoznátok, hogy Anyukája megismerjen téged? Ha megkedvel, talán elengedi veled. De abban igaza van az anyukának, hogy nagyon fiatalok vagytok mindketten. Viszont mozi, meg séta, játék, biciklizés beleférne.

2011. aug. 24. 12:51
 4/7 Dr. Endressy László ***** válasza:
mozi talán sok, de egy fagyi belefér... vagy biciklizés... esetleg lógás a haverokkal.
2011. aug. 29. 23:08
 5/7 be you ***** válasza:

Ha olyan lány, akire megéri várni 1 évet, akkor tedd azt. Ha pedig nem, akkor így járt. Ez most lehet kicsit durván hangzik, de ha tényleg veled szeretne lenni, akkor megtalálná a módját szerintem.

14/l

2011. aug. 29. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A szexszel várjatok még vagy 15 éves korotokig, de járni már járhattok!
2011. aug. 30. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
figyu ha 12 vagy akkor várjál legalább 1 évet
2011. aug. 30. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!