Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor bejön a mackós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejön a mackós vagy sem?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy itt mindenki mondogatja, hogy szereti a mackós pasikat, miközben minden társkeresőn, meg élőben is mindenki a sportos, de minimum átlagos emberekre bukik? Ennyi az álszent, vagy a nők sem tudják, mi kell nekik igazán, vagy mi? Képtelen vagyok felfogni.

23/F

2011. aug. 23. 23:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

OFF: Erre én is kíváncsi vagyok.

16/F

2011. aug. 23. 23:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a külső nem számít (de igen).

Sőt, egy kis sörhas kimondottan szexi (nem az).

Undorítóak a kigyúrt mukik (kell! nekem akkor is kell!)

2011. aug. 23. 23:55
 3/21 anonim ***** válasza:
Erre Micimackó is kíváncsi.
2011. aug. 23. 23:55
 4/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy volt!
2011. aug. 23. 23:58
 5/21 anonim ***** válasza:
hazudnak nem is jön be, mert akkor Balekosz mindenkit megdugott volna
2011. aug. 24. 00:00
 6/21 anonim ***** válasza:

Ez egyéntől függ. Nekem bejön. De a mackóságban is vannak határok. Én azt szeretem ha egy férfi izmosan mackós. És most nevessetek ki, de ezen azt értem, hogy megvan az alap kidolgozott izomzata, de azért van rajta kis felesleg is. Szóval olyan egészségesen husis. Hogy van hova odabújni, meg ilyenek.:) A hájas pasik nem jönnek be.

20/L

2011. aug. 24. 00:01
 7/21 anonim ***** válasza:
65%k elondta kell a külső mert az fogja meg az embert a mackós csak esetleg a mackós meg még néhány kivételnek jönn be a töbségnek és a normális és bomba csajoknak is igenis a sportos izmos fiu jobban befog jönni és a doktoroknak is a sportos fog jobban bejönni mert egészségileg is a sportos jobb!!!ezt egy sportos fiu is megmondja()én)
2011. aug. 24. 00:02
 8/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert az itteni nők nem társkeresőznek. :) Okoska... a társkeresőn gondolom külső (kép) alapján választotok, és ha melletted van egy izmosabb pasi, akkor azt választják. Mi nők elég hülyén működünk: sosem állítottam, h tetszenek a mackós pasik. Sőt, nem igazán tetszenek. Ha olvasnék egy ilyen kérdést, azt válaszolnám, h egyáltalán nem gáz a mackós pasi. Mert nem az. Csak épp nem gerjedek rá. De. Ha a párom x idő múlva "mackósra hízna", odalennék érte, és "húdeszexinek" tartanám a mackós pasikat... és azt írnám a kérdésre, h igen, szexi vagy. érthető? :) Élőben meg, fene tudja... ne görcsölj rá ennyire a külsődre, a beszédeddel, stílusoddal, sokszínűségeddel legyél elfoglalva. Engem ezek fognának meg.
2011. aug. 24. 00:03
 9/21 anonim ***** válasza:
persze elirtqm na de ak ivételekbe beleértemhogy pár normális és bomba csjanak a mackósabb jön be de a többség sportos párti:D
2011. aug. 24. 00:03
 10/21 anonim ***** válasza:

00:01 esel értek egyet.. jól mondja..:)

ezért is van iylen barátom :D

2011. aug. 24. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!