Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a lányok?

Figyelt kérdés
21f
2011. aug. 23. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
8%
Büdös vagy.
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
neked kéne odamenni b.meg
 3/22 anonim ***** válasza:
Ne hogy már azt várd el hogy a lányok menjenek oda hozzád úramisten ezt még én is tudom hogy neked kell oda menjél pedig én csak 16 vagyok fhuuu-.-" hallod ember ez fárasztó!!!
2011. aug. 23. 21:41
 4/22 anonim ***** válasza:
honnnan a pi.csábol tudjam? menj oda hozzájuk TE
2011. aug. 23. 21:42
 5/22 anonim ***** válasza:
12%
de lehet h az az undorító kelés zavarja őket az arcodon
2011. aug. 23. 21:44
 6/22 Chuck Norris. ***** válasza:
ba*meg szerinted minek a jó büdös francnak teremtettem neked lábat?!
2011. aug. 23. 21:46
 7/22 anonim ***** válasza:

hát hozzám sem jönnek amúgy és én is 21 éves fiú vagyok

tényleg neked kéne próbálkozni, bár engem is inább lekoptatnak, amelyikkel meg lehet dumálni, hamar kimondja, hogy már foglalt, van pasija

jóképű, gazdag nem vagy te sem ennyi már lejött, mi vagyunk többségben amúgy

2011. aug. 23. 21:47
 8/22 anonim ***** válasza:
Neked kell odameni hozzájuk!! Ősi korok óta a fiú kezdeményez.
2011. aug. 23. 21:51
 9/22 anonim válasza:
Nah .... Szoval. Tudod az van. H a fiunak kell a lanyokhoz odamenni . Szovalha alsz mintegy f*sz akkor nemfog egylanyse odamenni hozzad-.-" hacsak nemvaggy vmi Hose Armando v nemtudom.... Szoval batorsag ember nelegyelmar ovodaaas o.O a12 eves ocsem tudja bmegg h oneikell kezdemenyezni-.-" merto a fiu...
2011. aug. 23. 21:52
 10/22 A kérdező kommentje:
De ha odamegyek akkor meg elutasítanak, szóval nem értem, ha nem megyek oda az a baj, ha odamegyek az a baj, az anyjuk p*csáját már a lányoknak hogy semmi nem jó nekik!
2011. aug. 23. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!