Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? hogy írjak rá ha ismerkedni akarok vele?
Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszik de csak facebookon láttam és nem ismer engem ha bejelölöm ismerősnek mit mondjak neki
hogy írjak rá ha ismerkedni akarok vele.
16/f
2011. aug. 23. 21:30
1/10 anonim válasza:
'hogy írjak rá ha ismerkedni akarok vele.' úgy hogy ráklikkelsz az adatlapjára, és ott a jobb fölső sarokban az Üzenet opcióra!
2/10 anonim válasza:
'Szia! Szeretnélek megismerni. ********.'
3/10 Chuck Norris. válasza:
Írj rá nyugodtan ne félj! például: szia azért jelöltelek be mert szeretnék jobban megismerkedni egy ilyen gyönyörű szépséggel :) . de ezt nem nekem kellene kitalálni hanem neked :) utánna beszélgess vele hogy miket szeret.. stb :) a lényeg hogy az első benyomása jó legyen rólad utánna már megy minden magától :)
4/10 Chuck Norris. válasza:
vagy fenyegesd meg hogy ha nem fog járni veled kapni fog tőled egy pörgőforgórugást
5/10 Solarian válasza:
:D:D:D:D:D:D
Csak egyetérteni tudok.
6/10 Chuck Norris. válasza:
köszönöm neked meghagyom az életed jövő december 21 dikén
7/10 A kérdező kommentje:
úgy sem igaz 2012
2011. aug. 23. 21:50
8/10 Chuck Norris. válasza:
ezért a mondatért te fogod kapni az első pörgőforgórugást e fejedre ami majd leszakad
9/10 A kérdező kommentje:
bocs főnök:)
2011. aug. 23. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!