Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a fiúk?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel sokszor járunk bulizni,vagy éppen csak sétálunk, vagy beülünk valahová, de valahogy nem nagyon kezdeményeznek nálam a fiúk. Őszintén szólva, nem tudom miért lehet. A barátnőmnek mindig akad valaki, pedig ő is hasonló stílusú mint én. Miért van ez?

[link]

2011. aug. 23. 20:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Tényleg nem buliban kell ismerkedni, bár ha ilyen kis kalandokat szeretnél az már más (nincs is gond azokkal, kinek ez kinek amaz), azt viszont számítsd bele hogy főleg bulikban a pasik az olyan csajokra mennek, főleg így nyáron, akiken alig van ruha, vagy jól ki van rakva mindenük esetleg úgy rázzák magukat hogy majd szét esnek. Mondjuk nem tudom milyen ruhákban jársz bulizni, de én ezt szűrtem le így általánosságban.
2011. aug. 23. 21:10
 22/42 .Daniel. ***** válasza:
Fura duci arcod van. Biztos szép vagy de nekem nem jössz be. Kicsit fogyhatnál is de lehet még a viselkedéseddel is baj van.
2011. aug. 23. 21:10
 23/42 anonim ***** válasza:
Azért nem kell mindenkinek k.urvának állnia, mert azt szeretik a pasik.
2011. aug. 23. 21:11
 24/42 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy életem szerelmét akarom megtalálni a buliban. Csak jól esne, ha oda jönne hozzám valaki!:) Ennyi...legalább adna egy kis önbizalmat.

Az arcom formája meg ilyen, tény nem vagyok sovány de szerintem nem ez itt a lényeg! És a képet nem is azért tettem fel, hogy bárkinek is tetszeni akarjak. Csak a vélemények miatt.

Az öltözködésemről meg annyit, hogy sosem rakom ki mindenemet, szolidan öltözködöm de mégis az alkalomhoz illően!:)

2011. aug. 23. 21:15
 25/42 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van az öltözködésed kedves kérdező! Az egyetemen biztos fogsz találni olyan férfit aki érzelmileg is rendben lesz és nemcsak fedetlen keblek látványához fog tudni vonzódni.
2011. aug. 23. 21:22
 26/42 anonim ***** válasza:

Te miért nem mész oda a fiúkhoz?

Azért nem mennek oda hozzád mert úgy is elutasítanád őket mint a többi lány, akkor meg minek?

Egyszerűbb ha a lány megy oda, mert abból lehet tudni, hogy nem utasít el.

21f

2011. aug. 23. 21:36
 27/42 anonim ***** válasza:

én se mennék oda, olyan komoly határozott kisugárzásod van azt gondolnám hogy te biztos olyan csávóra vársz aki már rendelkezik megfelelő egzisztenciával akivel hosszabb távra tervezhetsz.

nem az a parkban sétálgatós tini lányka típus vagy

2011. aug. 23. 21:45
 28/42 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kell még jobban elvenni a maradék kis önbizalmát is, azzal a beszólással, hogy fogyhatna, meg terhes stb...

Szerintem csinos vagy és szép!

Amúgy meg nem tudom, hogy mi lehet az oka, hogy nem közelítenek feléd a pasik mondjuk egy szórakozó helyen, biztos nem rázod a feneked és nem rakod ki a melleidet, mert discoban azok a csajok a favoritok...

Fogsz te találni az egyetemen egy értelmes jó pasit csak legyél bátrabb, nyitottabb! :)

2011. aug. 23. 21:48
 29/42 A kérdező kommentje:

21f!Én tutira nem fogok oda menni egy fiúhoz! Lehet régimódinak fog most mindenki tartani...de én még mindig azt gondolom, hogy azért csak a fiú tegye meg az első lépést. Onnantól már mind a két félnek ugyanúgy oda kell tennie magát! De ez csak az én véleményem!:))

Jokerstil! Nagyon jót nevettem a hozzászólásodon!:D De azért ne bántsd, szerintem ő sem rosszindulatból írta amit írt! :)))

2011. aug. 23. 21:49
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

21:49

Akkor nem is lesz pasid, ne várd el, hogy odajöjjenek mert más lányok nem ilyen mulyák mint te és megszerzik helyetted őket.

21f

2011. aug. 23. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!