Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a fiúk?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel sokszor járunk bulizni,vagy éppen csak sétálunk, vagy beülünk valahová, de valahogy nem nagyon kezdeményeznek nálam a fiúk. Őszintén szólva, nem tudom miért lehet. A barátnőmnek mindig akad valaki, pedig ő is hasonló stílusú mint én. Miért van ez?

[link]

2011. aug. 23. 20:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Ne cseszegessétek már ezzel a hülyeséggel, egyszerűen esztétikus és nőies a csípője.
2011. aug. 23. 20:55
 12/42 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól szórakoztok!:) Jókat nevetek ezen a terhes dumán!:D Na,de mind1, nem ez a lényeg! Ha valaki oda jön hozzám, szívesen veszem, és beszélgetek vele! Mindig a beszélgetés alapján szűröm le, hogy normális e az illető vagy sem! :)
2011. aug. 23. 20:57
 13/42 anonim ***** válasza:

Ha csak nem dugni akarsz, Kedves Kérdező, akkor NEM, NEM buliban kell ismerkedni. Ott nem fogsz tisztességes srácot találni magad mellé, max olyat, aki szórakozik veled.

Ergo rossz helyen keresel, ennyi.

2011. aug. 23. 20:57
 14/42 anonim ***** válasza:
Őszintén, fogalmam sincs miért ignorálnak a fiúk, pedig szép vagy a képen és aranyos! Én tuti odamennék hozzád ha úgy alakulna! ;)
2011. aug. 23. 20:58
 15/42 A kérdező kommentje:
Kedves 20:57-es válaszoló, nem, nem dugni akarok, és nem keresek senkit. És ha van egy ötleted, hogy még is hol ismerkedhet manapság az ember, azt szívesen venném!:D
2011. aug. 23. 21:01
 16/42 anonim ***** válasza:
Akkor beszélgessünk és szűrj le engem is:) Vagy neten való beszélgetést nem szereted?
2011. aug. 23. 21:02
 17/42 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Legalább azt oszd meg velünk, hogy az ország melyik részén laksz? Bizonyára millió egy elmebeteg olvasta ezt a témát, de lehet hogy vannak köztük normálisak is...
2011. aug. 23. 21:03
 18/42 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy tudom is hol ismerkedj, csak rávilágítottam a tényre, hogy a buliban nem fogsz értelmes partnert találni... :)
 19/42 anonim ***** válasza:
(első vagyok) én oda írtam hogy én nem mondtam hogy az vagy és hogy ezt ne is vedd úgy mintha én azt mondtam volna neked :)
 20/42 A kérdező kommentje:

Abonyban lakom, de Budapesten járok egyetemre, szóval a év 90%-át Pesten töltöm. :)

vans00000: Nem vettem annak, és köszönöm a válaszod! :)

2011. aug. 23. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!