Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom hogy "járunk"?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, gagyi és gyerekes kérdés, de szerintem még mindig jobb, mint amikor egy fiú úgy vall "szerelmet" hogy "Szia! Járunk?" Mitől számít járásnak? Első randi után, vagy első csók...? Ezt valahogy sosem tudtam... Hülyeségektől kíméljetek...2009. ápr. 16. 18:29
1/3 anonim válasza:
Sztem amikor már többször voltatok együtt, volt sok közös program, mozi, koncert, stb, és szinte mindenhova együtt mentek. :) Én úgy vélem ez számít már járásnak:)
2/3 anonim válasza:
Azért érdemes megismerni valakit,legalább nagyjából.Nem csak úgy ,hogy tetszetek egymásnak és járjunk,aztán majd kialakul.Szerintem azt lehet tudni,hogy mikortól "tartoztok össze".Ki honnan számolja.Én pl.az első csóktól.3 hétig csak ismerkedtünk.Már 2és fél éve vagyunk együtt.
3/3 anonim válasza:
nemtudom mennyi idős vagy, de már maga a szó irritál hogy "járás" 15ig max elmegy, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mitől számít annak.
Ez a néhányadik találkozás után, amikor már megvolt az első vagy sokadik csók, és kölcsönösnek érzitek a szimpátiát, (mert szerelemről isten ments hogy szó legyen), vagy ha egyikőtök tényleg kijelenti, megkérdezi hogy jártok-e, ennek igazából nincsnek irott szabályai szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!