Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha csak msn-en van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha csak msn-en van közös témánk? És amikor beszélünk akkor semmi ről se tudunk?

Figyelt kérdés
L/14 amm ő a pasim de 7 éve ismere és 2 napja járunk.
2009. ápr. 16. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
hát ha jártok, akkor elég gáz.. hiszen egy járás nemcsak a testiségekből épül fel, hanem legfőképpen abból, hoogy tudjatok beszélgetni.. :)
2009. ápr. 16. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Hát én 1. talin összejöttem mostani párommal... és akkor nagyon be voltam még tojva, és még úgy se nagyon jött meg a beszélőkém, hogy jártunk. Következő találkozásra összekaptam magam és a régi szófosógép lettem. :) Kapd össze magad te is, mert ez így nem lesz jó.
2009. ápr. 16. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Velem is ez volt, csak én nem ismertem 7 éve. Idővel majd megnyílsz előtte és lesz témátok, bármiről el tudtok majd beszélgetni. Sztem msn-en azért megy a téma, mert ott nem látod őt, másnak mutatod magad. Szégyellős vagy egy kicsit?

Nyugi, majd nem lesz semmi gond. Addig írd össze egy lapra a lehetséges témákat...:D

2009. ápr. 16. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Az.
2009. ápr. 16. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Totál gáz!**
2009. ápr. 16. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Hááát... mondhatni ciki... de ha már 7 éve ismeritek egymást, akkor biztos van valami, amiről tudtok beszélgetni. Ugyanazokról mint msn-en... Vagy mikor tudod, hogy talizni fogtok, előtte gyüjts össze pár kérdést.:)

Pl. Hogy telt a mai napod? Hány órád volt ma? Mi jót csináltál ma? Szombaton ráérsz? Mit csinálsz a hétvégén? Mivel töltötted a tavaszi szünetet? Stb.

És mikor válaszolt, akkor Te is elkezdheted mondani, hogy Te mit csináltál, hol voltál, hány órád volt suliban. Mesélhetsz vicces storykat, amik aznap történt veled a suliban, vagy más osztálytársaddal.

Amúgy régebben velem is volt ilyen... msn-en mindent megbeszéltünk, élőben meg már nem tudtunk mit mondani egymásnak. Úgy akartuk megoldani, hogy kevesebbet msn-ezünk, vagy nem msn-ezünk egymással, és akkor élőben fogunk tudni mesélni egymásnak, csak aztán a pasim feloldódott meg minden, és hozta a témákat, és folyton beszélt.:)

2009. ápr. 16. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Miért lett lepontozva az első? Teljesen jót írt! Egy párkapcsolatnak a megértésen, beszélgetésen kell alapulnia, nem a szexen! Tipikus, h amikor már(2 nap után!) nem tudnak miről beszélgetni, unatkoznak és ezért szexelnek. Ne essetek ebbe a hibába!
2009. ápr. 16. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:

A gáz még mindig egy halmazállapot (=

És,ha SEMMI sem jut eszedbe alap témák: -Hogy telt a mai napod? Nehéz volt? Hadd ne soroljam érted szntem :)

Vagy dobj fel vmi aranyos vicces sztorit,ilyesmik szntem :)

2009. ápr. 16. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
haaat nemtom...ez fugg a termeszettol is es az h az elso randin vagy talin meg nincs az ertheto. Viszont utanna mar megy minden magatol.En eleg jo humorerzeku vagyok igy ha mar mindent elbeszeltunk s tenyleg mar nem jut eszembe semmi akkor proalom megnevettetni s tenyleg naon joooo:)
2009. ápr. 20. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!