Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vagyok?

Figyelt kérdés
tehát 14 éves vagyok.Nem vagyok valami csúnya, az alakom sem rossz meg sztem az arcommal sincsenek komoly problémák.Gáz hogy még nem jártam senkivel?
2011. aug. 23. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a másik okot nem ismerjük de ezmiatt felesleges aggodalmaskodnod.
2011. aug. 23. 10:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim még a legcsúnyábbak is még is jártak már sok mberrel
2011. aug. 23. 10:12
 13/26 anonim ***** válasza:
-.-" mondom kár ilyennel foglalkozni. csak most nagy divat hogy 12-13 évesen már barátod kell legyen 14 évesen terhesnek kell lenni, 15 évesen pedig anyukának... jo persze régen is voltak kivételek de ezeket az embereket régen simán kinézték a többi közül. tesóm is most 32, 24 évesen lett első barátnője és máig jól megvannak. van aki meg 14 évesen kezdi de még 54 évesen sem tud megállapodni. érted már? ha majd 23-24 évesen nem lesz még senkid próbálkozhatsz egy kis taktika váltással. ennyi.
2011. aug. 23. 10:17
 14/26 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül még bőven lehetsz jobb náluk..Nem kell minden szembejövő sráccal összejönni csak mert "jó buli"...Hamarabb lesz neked normális kapcsoltatod mint nekik elhiheted.. 14/f
2011. aug. 23. 10:18
 15/26 anonim ***** válasza:
ja.de valamit ne felejts el! az ember minnél jobban akar valamit az annál kevésbé sikerül elsőre.
2011. aug. 23. 10:19
 16/26 A kérdező kommentje:
remélem =)
2011. aug. 23. 10:20
 17/26 A kérdező kommentje:

hát konkrétan 1 sráccal akarok járni.

vagy még van 1-2 ember akivel esetleg de igazán csak az egyikkel

2011. aug. 23. 10:21
 18/26 anonim ***** válasza:
biztos. tudnék más még reálisabb példát is írni de az nem ebbe a témakörbe vág és kétlem hogy érdekelne bárkit is..
2011. aug. 23. 10:21
 19/26 A kérdező kommentje:
akkor írd XD
2011. aug. 23. 10:23
 20/26 anonim ***** válasza:

nekem most ért véget egy fél éves kapcsolatom, most 15 vagyok, de 14 éves voltam, amikor kezdődött.

én alapból úgy voltam ezekkel a kapcsolat dolgokkal(még mielőtt összejöttem a barátomaml), hogy olyan 17-18 felé, már jó ha volt egy normális kapcsolatod, mert szerintem jobb, ha az ember már szerez egy kis tapasztalatot. de én nem is akartam barátot magamnak, csak úgy jött.

De rájöttem, hogy én ehhez még éretlen vagyok, vagy nem is tudom. Én azt szeretem, hogyha leállhatok azzal flörtölni akivel akarok.

Szerintem nem kell 14 évesen még barátodnak lennie. Sőt inkább örülj, hogy nincs! :)

2011. aug. 23. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!