Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Új suliba megyek és ugye Facebookon ráírtam h ő lesz osztálytársam és beszélgettünk egy picit, és az összes képem belájkolta, amit kiteszek üzifalra azt is mindig elsőnek lájkolja. Most volt ilyen osztálytali a 9.-eseknek és ugye találkoztunk, alig mert a szemembe nézni és lesüti a szemét ha beszél :D ha kérdeztem valamit rögtön válaszolt és vagy 10 percig nem bírta abba hagyni a beszédet :DDD most akkor tetszem neki ? mert mikor facebookon beszéltünk akk azt mondta hogy tetszik neki egy csaj csak nem tudja hogy hogy mondja el neki. szóval alapból ilyen a fiú viselkedése :D ? vagy ha lányokkal beszél ?

15/L köszi a válaszokat :)

2011. aug. 22. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
fasse tudja, kérdezd meg tőle
2011. aug. 22. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez elég hülye kérdés:D

Egyértelmű, hogy tetszel neki, méghozzá nagyon ha a szemedbe sem mer nézni:D fél hogy elpirulna

21f

2011. aug. 22. 13:05
 3/10 A kérdező kommentje:
jó de akkor miért mondta h tetszik neki egy lány ? sőt még elis mondta a nevét-.-
2011. aug. 22. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem te vagy az a lány,aki tetszik neki :D
2011. aug. 22. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha mond egy nevet? Csak kitalálta. Lehet hogy tetszel neki, de szerintem elég gáz hogy lájkolgat itt össze vissza, személyesen meg kussba van. Mondjad neki hogy maradjon a lájkolásnál, vagy csak egyszerűen töröld az ismerőseid közül!
2011. aug. 22. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg a srácnak, h szerinted, h mondja el a lánynak, h tetszik neki. Mert, ha te tetszel neki, akk pontosan erre vár. Ha meg nem te tetszel neki, akk nem neked mondja el. De neked tetszik? Vagy csak kíváncsi vagy?
2011. aug. 22. 14:34
 7/10 Ádám Viktória válasza:
ha fiú helyes ugorj a karjaiba >.< másik biztos tetszel neki csak nagyon zavarba van :) egyszer legyél vele kettesbe :) de itt a nagy kérdes .... neked tetszik ?!
2011. aug. 22. 14:38
 8/10 A kérdező kommentje:
oks majd megmondom neki :) hát igazából nem az a típus aki nekem bejön de aranyos :)
2011. aug. 22. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
azért mondta hogy tetszik neki egy lány mert te vagy az a lány
2011. aug. 22. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy mondja meg a lánynak és azt mondta hogy megmondja csak megvárja a megfelelő időpontot :DD de az is érdekes h beszélgetés után elhívott sétálni :DDD
2011. aug. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!