Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Mi kell ahhoz hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi kell ahhoz hogy egy lányt megszólítsátok?

Figyelt kérdés

Például ha mondjuk a buszon szemeztek, és mosolyogtok egymásra. Mikor mennétek oda hozzá? Mert velem már egy csomószor volt ilyen és várom hogy odajöjjön a srác de semmi. :( én nem akarok lépni mert én olyan régi módi vagyok. És kicsit félek is hogy leégek. Mit csináljak? 16/L

Köszi a válaszokat előre is :)

2011. aug. 22. 12:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi Srácok! Majd igyekszem :) De még jöhetnek nyugodtan kommentek! :)
2011. aug. 22. 12:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez így jobb :D Deucee :D
2011. aug. 22. 12:26
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Valószínűleg elég ha kacsintassz! Ha egy szép lány rámkacsintana, én tuti odamennék hozzá

16/F

2011. aug. 22. 12:27
 14/21 kuktaberci ***** válasza:
Jó heregolyók.
2011. aug. 22. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Nehogy rákacsints,hü.lyeségből mondják, igen gázul nézne ki :D
2011. aug. 22. 12:29
 16/21 anonim ***** válasza:

11:29 mitbeszélsz? miert lenne gáz?

Deuce

2011. aug. 22. 12:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Semmi nem kell hozzá, soha nem mennék oda, hogy miért?Mert én is úgy vagyok vele mint te, nem akarok beégni, tök ciki lenne, ugye bár nekem kéne akkor mondani valamit, beindítani a beszélgetést, félek, hogy hülyeséget mondok aztán elkönyvel egy b*romnak.

21f

2011. aug. 22. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy beindítod, de utána még, ha beáll a csend, akkor neked kellene megint kérdezned, mert ő tuti nem fog.
2011. aug. 22. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Te miért nem tudsz odamenni? Halál komolyan kérdem! Tedd meg te az első lépést! Ha 1789 október 5.-én a nők vártak volna arra, hogy XVI. Lajos menyen hozzájuk, akkor sosem lett volna Nemzetgyűlés Franciaországban!
2011. aug. 22. 13:34
 20/21 anonim ***** válasza:

"11:29 mitbeszélsz? miert lenne gáz?

Deuce"

Gondolom 12:29-et akrtál írni. Tehát szerintem azért gáz, mert én kb kiröhögném, ha a buszon egy vadidegen kacsintgatna rám és feltételezem, hogy a többség is ezt tenné. Szólítson meg ha valamit akar, ne primadonnát játsszon :D

2011. aug. 22. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!