Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Mi kell ahhoz hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi kell ahhoz hogy egy lányt megszólítsátok?

Figyelt kérdés

Például ha mondjuk a buszon szemeztek, és mosolyogtok egymásra. Mikor mennétek oda hozzá? Mert velem már egy csomószor volt ilyen és várom hogy odajöjjön a srác de semmi. :( én nem akarok lépni mert én olyan régi módi vagyok. És kicsit félek is hogy leégek. Mit csináljak? 16/L

Köszi a válaszokat előre is :)

2011. aug. 22. 12:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

kacsints rá

ha nem megy oda, baszhatod

2011. aug. 22. 12:15
 2/21 anonim ***** válasza:

Aki nemlép oda az csak hülyéskedik, én bisztos elkezdenék beszélgetni is, vagy valami. az aki eszt nemteszi vagy meleg vagy csak hülyéskedett. :) 15\F

Deucee

3/21 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk én nem vagyok leszólítgatós, de veled kivételt tennék :)
 4/21 anonim ***** válasza:
Egyértelmű jelek és akkor talán odamennék az illetőhöz, hogy mik azok, az az adott szituban dől csak el.
 5/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban jó nagy adag bátorság. Általában ezen múlik a dolog. Beszariak vagyunk mint állat. Úgy-hogy minél több jelet küldj, hogy jók vagyunk nálad és akkor hátha...
2011. aug. 22. 12:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Csak az van ha rákacsintok akkor tuti... elpirulok... teljesen.. Nektek bejönne? :)
2011. aug. 22. 12:17
 7/21 anonim ***** válasza:

Fhu, naná :P

Deucee

2011. aug. 22. 12:18
 8/21 twinky ***** válasza:
Jegyeket, berleteket kerem ellenorzesre felmutatni!
2011. aug. 22. 12:18
 9/21 anonim ***** válasza:

Mi kell hozzá?

Hát száj.

2011. aug. 22. 12:19
 10/21 anonim ***** válasza:

Deucee:

egyszerűbb, ha beállítod, hogy kiírja a neved és nem kell mindenhol írogatnod:)

2011. aug. 22. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!